Victor Slav a aflat de la noi despre noua relație a Biancăi: „Nu, nu știam! Motivul despărțirii se știe”

Publicat: 19/06/2018 | 16:45

Cuplul Bianca Drăgușanu & Victor Slav este istorie! Fiecare a luat-o pe drumul lui, iar pentru moment cel al Biancăi s-a intersectat cu drumul unui sportiv englez, foarte frumușel și bogat. Cei doi au fost surprinși sărutându-se într-un restaurant din București. Reacția lui Victor Slav? Fără cuvinte! Se pare că acesta nu știa nimic despre această idilă. 

La distanță de trei zile după ce toată lumea a aflat că Bianca Drăgușanu nu mai e este într-o relație cu Victor Slav, astăzi am aflat că cel puțin ea nu suferă deloc după ce a fost, ba chiar se bucură de compania unui alt bărbat, la fel de celebru, dar sigur mai bogat decât Victor Slav. Tristan Tate este un fost luptător, care la 30 de ani a reușit să câștige milioane de euro din competiții sportive.

Cum a primit Victor Slav însă această veste? Nu tocmai bine …  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA  l-a întâlnit astăzi, puțin mai abătut decât de obicei și oftând atunci când a fost întrebat de reporterii noștri dacă a văzut filmulețul cu Bianca în timp ce se sărută cu Tristan. Un lucru este cert, însă doar pentru el. ”Din punctul meu de vedere motivul despărțirii se știe. Ce se întâmplă de-acum încolo cu Bianca nu este problema mea”.

Tu știai despre noul ei iubit?”, îl întreabă reporterul CANCAN.RO. ”Nu, nu știam! Nici nu mă interesează, sincer… Repet: ce se întâmplă de-acum încolo cu Bianca este problema ei! Pe mine tot ce mă interesează acum este fetița”, ne-a declarat Victor Slav.

Cine este Tristan Tate

Tristan Tate, multiplu campion la kickboxing. Acesta mai are un frate, pe nume Andrew, de asemenea fost luptător.

Acesta a fost de fapt și ”puntea de legătură” dintre Bianca și Tristan. Prezentoarea de la Kanal D îl cunoștea pe Andrew de la antrenamentele de întreținere pe care le face frecvent pentru a-și păstra silueta impecabilă.

Citește și...