El e moștenitorul român al unei averi de 1 miliard €! Nu are gărzi de corp și…

Publicat: 23/06/2018 | 22:51

Cu toate că mama lui, Dana Patriciu, este, probabil, cea mai bogată văduvă din România, iar el este moștenitorul unei averi fabuloase, Andrei Ștefan duce o viață cât se poate de normală, fără gărzi de corp și limuzine de sute de mii de euro. (Console si accesorii gamingCANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră cu fiul vitreg al celebrului milliardar Dinu Patriciu. (CITEȘTE ȘI: FIICELE MILIARDARULUI PATRICIU AU PIERDUT PROCESUL CU FRATELE VITREG!)

Andrei Ștefan, fiul vitreg al lui Dinu Patriciu, duce o viață liniștită și aparent modestă, chiar dacă este moștenitorul unei averi colosale, estimată la peste un miliard de euro. (NU RATA, AICI: FIUL VITREG AL MILIARDARULUI PATRICIU A PLĂTIT 20 MII € PENTRU O…)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Andrei Ștefan pe o stradă din  zona de nord a Capitalei. Contrar așteptărilor, fiul vitreg al lui Dinu Patriciu, pare să fie, la prima vedere, un om cât se poate de normal, care nu ține să iasă cu nimic în evidență. Și asta pentru că Andrei a dat limuzinele de sute de mii de euro pe un simplu hoverboard cu care se deplasează prin București. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Îmbrăcat lejer, dar cu mult bun gust, Andrei Ștefan, fiul vitreg al lui Dinu Patriciu, părea atras, mai ceva decât un copil, de gadget-ul lui. După o scurtă convorbire telefonică, tânărul s-a urcat pe hoverboard și a colindat pe străzile Capitalei. În tot acest timp, atenția bărbatului a fost captată de gadget-ul respectiv. (NU RATA, AICI: CE ACT I-A LĂSAT BOGĂTAȘUL FIULUI VITREG ÎNAINTE SĂ MOARĂ)

Andrei Ștefan, fiul vitreg al lui Dinu Patriciu, este pasionat de noua tehnologie

Dinu Patriciu a fost foarte apropiat de fiul lui vitreg

Andrei este băiatul din prima căsnicie a Danei Patriciu, ultima soție a lui Dinu Patriciu, cu arhitectul Dorin Ștefan. Miliardarul a murit în 2014, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. De atunci, a început o adevărată dispută pentru averea acestuia între fetele dintr-o căsnicie anterioară a omului de afaceri și mama lui Andrei.

Chiar dacă nu era fiul său natural, Dinu Patriciu l-ar fi iubit mult pe Andrei, el dorindu-și mereu un băiat pe lângă cele două fete ale sale. Mai mult decât atât, omul de afaceri i-a încredințat lui Andrei, în urmă cu câțiva ani, conducerea Adevărul Holding, acolo unde și-a cunoscut și soția, o blondă superbă. (NU RATA, AICI: CUM S-A RĂZBUNAT FOSTA SOŢIE DUPĂ CE MILIARDARUL A DEZMOŞTENIT-O ÎNAINTE SĂ MOARĂ)

Andrei Ștefan s-a însurat în vara lui 2016 cu Diana Nicolae. Nunta celor doi a fost una extravagantă și s-a ținut într-un local cochet de pe malul lacului Cernica, din Capitală. Doar Andrei este moștenitorul unei averi colosale. Însă nu epatează deloc cu acest lucru. Cei doi nu se sfiesc să meargă în localuri de rând sau să mănânce la restaurante mai puțin celebre.

Fiul vitreg al lui Dinu Patriciu duce o viață cât se poate de normală

Averea lui Dinu Patriciu, între două miliarde și 250 de milioane de euro

Dinu Patriciu a ocupat, la un moment dat, locul 1 în Top 300 Capital. După moartea afaceristului, Dana Patriciu, încă soția lui Dinu Patriciu în acte, deoarece divorțul nu fusese pronunțat, susținea că averea care urma să fie împărțită ar fi de două miliarde de euro, însă publicațiile de specialitate vehiculau o sumă mult mai mică, de circa 250 de milioane de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...