Imagini în premieră. Războiul pentru moştenire continuă, dar… Fiul vitreg al miliardarului Patriciu a plătit 20 mii € pentru o…

Publicat: 23/07/2017 | 00:00

Averea lui Dinu Patriciu este departe de a fi împărţită, iar procesele fiicelor miliardarului cu fosta lui soţie şi cu fratele lor vitreg sunt în toi, ceea ce face ca situaţia celor două miliarde de euro să fie incertă. Asta nu-l împiedică, însă, pe fiul vitreg al lui Patriciu să facă achiziţii extravagante, după gustul inimii!  CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România l-a întâlnit pe Andrei în timp ce îşi etala ultima bijuterie... pe două roţi. (CITEŞTE ŞI: Înainte de a muri, afaceristul i-a lăsat averea, însă acum... Moştenitoarea lui Dinu Patriciu a primit vestea!)

Mediul în care s-a învârtit şi banii din familie l-au făcut pe Andrei Patriciu să iubească luxul şi obiectele scumpe, aşa că s-a obişnuit să-şi facă pe plac, fără să se gândească prea mult la suma plătită. Doar aşa se poate explica cum fiul Danei Patriciu a lăsat precauţiile financiare la o parte pentru a-şi cumpăra o motocicletă de lux! Andrei Patriciu a ieşit la plimbare cu minunăţia pe două roţi, iar imaginile vă sunt prezentate, în exclusivitate, de CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România!

Fiul vitreg al lui Patriciu a avut de rezolvat niscaiva operaţiuni financiare la o bancă, apoi s-a îndreptat agale către motocicleta parcată în apropiere. Şi-a pus grijuliu casca, un model făcut pe comandă, desigur, şi s-a urcat pe motor, mergând spre casă. Acolo am observat, fără putinţă de tăgadă, că bijuteria pe două roţi îi aparţine, pentru că este ”soră” după terminaţia numărului de înmatriculare cu un alt bolid, de data aceasta roşu şi pe patru roţi!

(VEZI ŞI: Imagini cu proprietatea lăsată moştenire de Dinu Patriciu. Palatul miliardarului a ajuns rău de tot!)

În faţa casei în care locuieşte Andrei se odihneşte ”sora” bolidului pe două roţi
În faţa casei în care locuieşte Andrei se odihneşte ”sora” bolidului pe două roţi

Revenind însă la motocicleta lui Andrei Patriciu, ar mai fi de spus că nu este una obişnuită, ci este cel mai nou model produs de Yamaha, Vmax, care are o acceleraţie extrem de rapidă şi un preţ pe măsură: 20.000 de euro, cam cât o limuzină decentă.

Andrei Patriciu se deplasează prin oraş cu motorul
Andrei Patriciu se deplasează prin oraş cu motorul

Dinu Patriciu a murit în 2014 după ce boala l-a învins, iar la scurt timp a început lupta pentru averea lui. Dana Patriciu, cea care i-a fost soţie, dar şi cele două fete pe care le avea milionarul dintr-o căsnicie anterioară, se luptă şi acum în instanţă pentru împărţirea averii. La începutul acestui an, Ana şi Maria au început înfruntarea cu Andrei Ştefan, fiul Danei Patriciu şi fratele lor vitreg. Surorile Patriciu susţin în acţiunea făcută în instanţă că Andrei se foloseşte de un imobil care le aparţine, motiv pentru care au cerut judecătorilor să dispună evacuarea acestuia. Numai că în sprijinul lui Andrei a sărit mama lui, care a intervenit în dosar.

Fetele lui Patriciu au pierdut procesul de evacuare, dar decizia nu este definitivă şi războiul e departe de a fi terminat. (GĂSEŞTI AICI TOATE DETALIILE).  La scurt timp după moartea lui Patriciu, Dana declara că averea care urmează să fie împărţită este în valoare de două miliarde de euro, însă publicaţiile de specialitate dădeau o cifră mult mai mică, de numai 250 de milioane de euro.

Citește și...