Imagini cu proprietatea lăsată moştenire de Dinu Patriciu. Palatul miliardarului a ajuns rău de tot!

Publicat: 01/07/2017 | 00:00

După ce Dinu Patriciu s-a stins din viaţă, averea lui mai mult decât impresionantă a stârnit un adevărat război în familie. Taberele sunt formate, pe de o parte, din Ana şi Maria Patriciu, fiicele miliardarului, iar pe de altă parte din Dana Patriciu şi fiul ei, văduva omului de afaceri fiind dezmoştenită. Un prim rezultat al luptei: domeniul fabulos de la Snagov al familiei a ajuns o ruină. (Citeşte pe CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: Se ascut ”săbiile” în războiul pentru avere! Ultima oră: ce se întâmplă între moştenitorii lui Patriciu)

Momentan, mai ales după ce Ana Patriciu a fost obligată să plătească o mare parte din datoriile lăsate de tatăl ei, se pare că averea acestuia este lăsată în paragină, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România vă oferă acum imaginile dezolante cu domeniul de la Snagov, descris cândva drept „fabulos”, ajuns acum doar o umbră a ceea ce a fost!

Din fotografii se poate observa cu uşurinţă că atât casa, cât şi curtea vilei impresionante, par să fie totalmente lăsate în voia sorţii, nefiind văzut nici picior de om prin locul în care Dinu Patriciu se bucura cândva de averea lui uriaşă. (Citeşte doar pe CANCAN.ro şi: Înainte de a muri, afaceristul i-a lăsat averea, însă acum… Moştenitoarea lui Dinu Patriciu a primit vestea!)

Dana Patriciu nu a rămas indiferentă după decesul soţului multimiliardar, care a decis să o dezmoştenească în timpul mariajului, aşa că a pornit un veritabil război în instanţă împotriva fiicelor omului de afaceri
Dana Patriciu nu a rămas indiferentă după decesul soţului multimiliardar, care a decis să o dezmoştenească în timpul mariajului, aşa că a pornit un veritabil război în instanţă împotriva fiicelor omului de afaceri

Dinu Patriciu a murit în 2014 după ce boala l-a învins, iar la scurt timp a început lupta pentru averea acestuia. Dana Patriciu, cea care i-a fost soţie, dar şi cele două fete pe care le avea milionarul dintr-o căsnicie anterioară, se luptă şi acum în instanţă pentru împărţirea averii. La începutul acestui an, Ana şi Maria au început lupta cu Andrei Ştefan, fiul Danei Patriciu şi fratele lor vitreg.

Surorile Patriciu susţin în acţiunea înaintată în instanţă că Andrei se foloseşte de un imobil care le aparţine, motiv pentru care au cerut judecătorilor să dispună evacuarea acestuia. Numai că în sprijinul lui Andrei a sărit mama lui, care a intervenit în dosar. (Citeşte şi: Nu se putea aştepta la aşa ceva…. Fata celui mai bogat român nu a fost lăsată să intre la LOFT!)

Ana Patriciu a fost obligată în instanţă să plătească sume fabuloase din averea moştenită, pentru a acoperi datoriile lăsate în urmă de tatăl ei
Ana Patriciu a fost obligată în instanţă să plătească sume fabuloase din averea moştenită, pentru a acoperi datoriile lăsate în urmă de tatăl ei

La scurt timp după moartea lui Patriciu, Dana declara că averea care urmează să fie împărţită este în valoare de două miliarde de euro, însă publicaţiile de specialitate dădeau o cifră mult mai mică, de numai 250 milioane euro. Cu un an înainte să moară, Dinu Patriciu şi-a întocmit testamentul. „Las fiicelor mele, Ana Patriciu si Maria Patriciu o cotă totală de 82,5 % din întreaga mea avere, fostei soţii, Sabina Patriciu, o cotă de 5% din masa succesorală, iar partenerei de afaceri 12,5%„.

Pe Dana Patriciu, omul de afaceri a decis să o dezmoştenească atât cât îi permite legea românească.  „În ipoteza în care decesul meu ar interveni anterior pronunţării hotărârii de divorţ, înţeleg să o dezmoştenesc până la limita permisă de legea română, respectiv până la 1/8 din succesiunea mea”, scrie în testament, cu referire la Dana Patriciu. (Citeşte şi: Fiicele miliardarului Patriciu AU PIERDUT PROCESUL cu fratele vitreg!)

Citește și...