Imagini în premieră națională cu Bianca si iubi… I-am fotografiat ținându-se de mână!

Publicat: 21/06/2018 | 08:20

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă în exclusivitate primele imagini cu cuplul momentului din showbiz-ul românesc.(Cele mai bune oferte laptopuri) Bianca Drăgușanu și Tristan Tate și-au făcut apariția, de mână, la un eveniment monden din Capitală.(CITEȘTE ȘI: E ”PRINȚIȘORUL VIDEOCHATURILOR”!)

 

În urmă cu puțin timp, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut imaginile pe care o țară întreagă le aștepta, Bianca Drăgușanu și noul ei iubit au mers de mână la ziua de naștere a unui bun prieten de-al vedetei, Mircea Brânzei, iubitul Denisei de la Bambi.(Promotiile zilei la monitoare) Îmbrăcati casual, Bianca Drăgușanu și Tristan Tate au avut o apariție de-a dreptul sclipitoare. Ca un veritabil gentleman, sportivul din Anglia și-a ținut strâns iubita de mână și tot timpul a fost atent la fiecare gest al acesteia.(NU RATA, AICI: BIANCA DRĂGUȘANU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE RELAȚIA CU MILIONARUL ENGLEZ DUPĂ CE AU FOST SURPRINȘI SĂRUTÂNDU-SE: “ÎN PREZENT, SUNTEM FOARTE BINE”)

 

Bianca Drăgușanu și milionarul englez se cunosc de câteva luni.“Ne știm de câteva luni, prin prieteni comuni. De fapt, pot să spun că el nici nu știa cine sunt. Mi-a spus că vrea să mă vadă în realitate, după ce m-a văzut în poză, mi-a spus că vrea să vadă dacă am doi metri și eu, că el cam atât are. Și când ne-am văzut prima oară, mi-am dat seama că el, pe bune, nu știa cine sunt. Oricum, vorbim doar în engleză, așa mă mai perfecționez și eu (n.r.: râde). Da, vorbim non-stop, dar de văzut… mai răruț. El e om de afaceri, eu sunt femeie de afaceri și om de televiziune, am și un copil de care mă ocup cât de mult se poate, așa că am ieșit de doar câteva ori, la cină, singurele momente în care, de fapt, ne-am văzut.”, a mai spus prezentatoarea de la “Te vreau lângă mine”, conform sursei citată mai sus.(CITEȘTE ȘI: CE NE-A SPUS TRISTAN DUPĂ CE A FOST FILMAT SĂRUTÂNDU-SE CU BIANCA DRĂGUȘANU)

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, apariție de senzație

Cine este Tristan Tate

Tristan Tate, multiplu campion la kickboxing. Acesta mai are un frate, pe nume Andrew, de asemenea fost luptător. Acesta a fost de fapt și ”puntea de legătură” dintre Bianca și Tristan. Prezentoarea de la Kanal D îl cunoștea pe Andrew de la antrenamentele de întreținere pe care le face frecvent pentru a-și păstra silueta impecabilă.(NU RATA, AICI: VICTOR SLAV A AFLAT DE LA NOI DESPRE NOUA RELAȚIE A BIANCĂI: „NU, NU ȘTIAM! MOTIVUL DESPĂRȚIRII SE ȘTIE”)

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au căsătorit în 2013, dar au divorțat

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public.(CITEȘTE ȘI: VIDEO EXCLUSIV / PRIMA REACȚIE A LUI ADRIAN CRISTEA, DUPĂ CE BIANCA DRĂGUȘANU S-A DESPĂRȚIT DE VICTOR SLAV!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...