Bianca Drăgușanu, primele declarații despre relația cu milionarul englez după ce au fost surprinși sărutându-se: “În prezent, suntem foarte bine”

Publicat: 20/06/2018 | 08:15

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații despre relația pe care o are cu Tristan Tate, după ce CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit în exclusivitate imagini de prima întâlnire dintre cei doi iubiți. Fosta iubită a lui Victor Slav nu a ocolit subiectul “infidelitate”. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și: Bianca Drăgușanu și noul iubit își asumă relația! Prima poză oficială cu cei doi: “Lasă lumea să vorbească! Nu mă tem de nimic”

În vârstă de 36 de ani, Bianca Drăgușanu a mărturisit că, deocamdată, nu consideră că are o nouă relație, dar pentru că este încă la început… iar tatonările nu lipsesc. Cu toate astea, vedeta a subliniat că se simte foarte bine când e în preajma luptătorului de MMA. (Reduceri mari la jocuri PC).

Citește și: Ce mesaje îi trimite Bianca lui Tristan atunci când i se face dor de el

“Îmi asum faptul că, acum, sunt o femeie liberă. Despre Tristan ce pot să spun? În primul rând, nu pot să spun că am o relație, ci că mă întâlnesc cu cineva. Suntem, nu știu cum să spun, în tatonări. Ne întâlnim, dar nu putem vorbi de o relație, pentru că nu știm ce ne rezervă viitorul, dar pot să spun că în prezent, suntem foarte bine”, a declarat Bianca Drăgușanu potrivit Wowbiz.ro!

Citește și: Victor Slav a aflat de la noi despre noua relație a Biancăi: „Nu, nu știam! Motivul despărțirii se știe”

 Tristan Tate nu știa că Bianca Drăgușanu este vedetă

Citește și: E ”prințișorul videochaturilor”!

Bianca Drăgușanu și milionarul englez se cunosc de câteva luni.

“Ne știm de câteva luni, prin prieteni comuni. De fapt, pot să spun că el nici nu știa cine sunt. Mi-a spus că vrea să mă vadă în realitate, după ce m-a văzut în poză, mi-a spus că vrea să vadă dacă am doi metri și eu, că el cam atât are. Și când ne-am văzut prima oară, mi-am dat seama că el, pe bune, nu știa cine sunt. Oricum, vorbim doar în engleză, așa mă mai perfecționez și eu (n.r.: râde). Da, vorbim non-stop, dar de văzut… mai răruț.

El e om de afaceri, eu sunt femeie de afaceri și om de televiziune, am și un copil de care mă ocup cât de mult se poate, așa că am ieșit de doar câteva ori, la cină, singurele momente în care, de fapt, ne-am văzut.”, a mai spus prezentatoarea de la “Te vreau lângă mine”, conform sursei citată mai sus.

Bianca Drăgușanu, mărturii sincere despre infidelitate după despărțirea de Victor Slav

Citește și: EXCLUSIV | Silvia de la „Bravo, ai stil!” a pus ochii pe Slav: „Îl vreau pe Victor”

În cadrul aceluiași interviu, prezentatoarea de la “Te vreau lângă mine” a spus că ea și tatăl fiicei sale au pus punct relației înainte să iasă cu britanicul milionar. Astfel, infidelitatea iese din discuție.

“Oricum, țin să precizez că decizia de a mă despărți de Victor, decizie pe care am luat-o de comun acord, nu are nicio legătură cu Mr. Tate. Între noi nu s-a pus problema de infidelitate. Îl respect enorm de Victor, îl iubesc, e tatăl copilului meu minunat, îl voi păstra în inimă pentru totdeaua și îi voi fi, la nevoie, sprijin în orice, așa cum știu că ar fi și el pentru mine”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au căsătorit în 2013, dar au divorțat

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public.

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

  Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.