Bianca Drăguşanu a vorbit despre viaţa intimă alături de Victor Slav: „Eu am nişte fantezii…”

Publicat: 15/11/2017 | 15:07

De mai bine de cinci ani, Bianca Drăguşanu trăieşte o frumoasă poveste alături de tatăl fiicei sale. Iar azi, în cadrul unei emisiuni, ea a făcut câteva mărturisiri despre viaţa de cuplu, dar şi despre picanteriile din dormitorul în care se iubeşte cu Victor Slav.

Frumoasa prezentatoare i-a sfătuit pe cei care vor să îşi găsească sufletul pereche şi le-a spus că, în primul rând, trebuie să se iubească pe ei înşişi. În plus, potrivit unor cercetări făcute de oamenii de ştiinţă după ce petreci doi ani în compania unei persoane începi să semeni cu aceasta.

La un moment dat, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, Bianca Drăguşanu a anunţat o baie de ciocolată, iar această probă a făcut-o”să scape porumbelul”. Mărturisirea ei i-a făcut pe mulţi să creadă că aceasta e una dintre fanteziile partenerei lui Victor Slav.

„Azi va zic aşa: mă iubesc. Da, vă iubesc şi pe voi şi ştiu că şi voi mă iubiţi pe mine. Am citit un studiu şi după doi ani, începem să semănăm cu partenerul de viaţă. De asta trebuie să fim foarte atenţi cu cine ne petrecem timpul. (…). Pe scurt, eu mă iubesc şi de aia am reuşit să fiu iubită. Să vină baia cu ciocolată pentru că eu am nişte fantezii! Ce e rău să te lupţi în ciocolată?”, a spus Bianca Drăguşsanu în cadrul emisiunii „Te vreau lângă mine”.

Citește și...