Avem imagini de la prima întâlnire dintre Bianca & Tristan

Publicat: 20/06/2018 | 07:30

La doar trei zile după ce v-am dezvăluit, în premieră, că Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu (DETALII AICI), au ieșit la iveală detalii despre noua poveste de dragoste din viața senzualei prezentatoare TV. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat amănunte de ultimă oră despre relația pe care vedeta de la Kanal D o are cu englezul milionar. (Console si accesorii gaming) Totul ar fi pornit de la SMS-urile buclucașe pe care le-a descoperit blondina, în urmă cu aproximativ o lună. (CITEȘTE ȘI: BIANCA, SINGURĂ & SUPER-PROVOCATOARE PE ”PLAJA MILIONARILOR”!)

În urma unei anchete ample, reporterii DAS (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) au intrat în posesia unor informații de-a dreptul picante despre noua idilă care pare să se înfiripe între Bianca Drăgușanu și englezul Tristan Tate. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Potrivit unor surse de încredere, cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproximativ o lună, la o petrecere cu ștaif, organizată la Clubul Diplomaților din Capitală. Mai precis, Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au văzut prima oară la Viva Party, eveniment care a avut loc în 24 mai. Din informațiile noastre, fratele englezului a fost cel care le-a făcut ”lipeala”.(NU RATA, AICI: VICTOR SLAV A AFLAT DE LA NOI DESPRE NOUA RELAȚIE A BIANCĂI)

Prima fotografie cu Bianca Drăgușanu și Tristan Tate

Potrivit surselor citate, noua prezență masculină din viața Biancăi Drăgușanu nu este deloc întâmplătoare. Totul ar fi pornit de când vedeta Kanal D a descoperit SMS-urile buclucașe dintre Victor Slav și ex-logodnica lui Cătălin Cazacu. (CITEȘTE ȘI: CE NE-A SPUS TRISTAN DUPĂ CE A FOST FILMAT SĂRUTÂNDU-SE CU BIANCA DRĂGUȘANU)

Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, la câteva ore după emisiune, mai exact la 3 dimineața, Victor s-ar fi gândit să îi trimită un mesaj brunetei. O sursă apropiată de fosta iubită a lui Cazacu a dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că bruneta nu s-a putut abține și a împărtășit mai multor persoane faptul că Victor Slav a căutat-o, dar nu pur și simplu, ci cu dovezi, arătând și cuvintele pe care acesta i le-a scris.

Îmi pare rău pentru tine că suferi. Te apreciez, văd cât de mult suferi și cât ești de calmă”, este mesajul cu care Ana s-a lăudat la prietenele ei. Bianca ar fi „interceptat”, la un moment dat, mai târziu,  SMS-ul trimis de iubitul ei, iar prima reacție a lui Victor Slav ar fi fost: „Mamă, ce periculoasă!” (n.r. – referitor la Ana Roman), susținând că mesajul nu este integral și că nu a avut intenții ascunse, doar i-a mulțumit tinerei că a fost în emisiune, așa cum face cu toți invitații săi. Blondina s-ar fi convins că Ana se lăuda doar cu o parte din mesaj, în momentul în care Victor i-a arătat telefonul. (NU RATA, AICI: IMAGINI FABULOASE CU AVEREA LUI TRISTAN TATE, BĂRBATUL PE CARE BIANCA DRĂGUȘANU L-A SĂRUTAT)

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în 2014

Cei doi s-au cunoscut în platoul unei emisiuni TV, în urmă cu aproximativ șase ani. S-au îndrăgostit pe loc și au decis să înceapă o relație. Din care a rezultat și o fetiță, Sofia Natalia.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, Bianca și Victor au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public.  (VEZI ȘI: CEA MAI FIERBINTE APARIȚIE A ÎNCEPUTULUI DE VARĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...