Bianca a ”interceptat” un SMS între Victor și ex-logodnica lui Cătălin Cazacu! Ce a urmat e fabulos…

Publicat: 15/04/2018 | 16:57

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă dezvăluie super-telenovela momentului în showbiz. Co-prezentatorul Wowbiz i-a scris, la 3 dimineața, Anei, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu, iar Bianca a aflat tot. Ce a urmat e fabulos, așa că vă povestim pas cu pas cum s-a întâmplat totul. (NU RATA, AICI: Drama prin care a trecut iubita lui Cazacu: a pierdut o sarcină! ”Inimioara a încetat să-i bată! Doctorul mi-a zis că…”)

După despărțirea de Cătălin Cazacu, Ana Roman a fost prezentă la emisiunea Wowbiz, care este moderată de Andreea Mantea și Victor Slav. Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostițlor, la câteva ore după emisiune, mai exact la 3 dimineața, Victor s-a gândit să îi trimită un mesaj brunetei. O sursă apropiată de fosta iubită a lui Cazacu a dezvăluit, în exclusivite pentru Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, că bruneta nu s-a putut abține și a împărtășit mai multor persoane faptul că Victor Slav a căutat-o, dar nu pur și simplu, ci cu dovezi, arătând și cuvintele pe care acesta i le-a scris. „Îmi pare rău pentru tine că suferi. Te apreciez, văd cât de mult suferi și cât ești de calmă”, este mesajul cu care Ana s-a lăudat la prietenele ei.

Potrivit aceleiași surse, la scurt timp, Bianca a „interceptat” SMS-ul trimis de iubitul ei.  Prima reacție a lui Victor Slav ar fi fost: „Mamă, ce periculoasă!” (n.r. – referitor la Ana Roman), susținând că mesajul nu este integral și că nu a avut intenții ascunse, doar i-a mulțumit că a fost în emisiune, așa cum face cu toți invitații săi. Blondina s-a convins că Ana se lăuda doar cu o parte din mesaj, în momentul când Victor i-a arătat telefonul. (VEZI ȘI: IMAGINI DIN SPITAL CU VICTOR SLAV, PANICAT ÎNAINTE SĂ INTRE ÎN SALA DE OPERAȚIE! MEDICUL: „VICTOR, AM AJUNS AICI LA OS, TREBUIE SĂ INTRĂM ÎN OS”)

Mulțumim că ai acceptat să vii la emisiune. Îmi pare rău pentru tine că suferi. Te apreciez, văd cât de mult suferi și cât ești de calmă”, este mesajul complet, pe care Victor Slav i l-a trimis brunetei.

S-a mutat din casa lui Cazacu

După o lungă perioadă de căutari, fosta iubită a sportivului de la Exatlon s-a mutat singură și a început o viață nouă, departe de lucrurile care îi aminteau de Cătălin Cazacu. Am găsit casa printr-o agenție imobiliară. Am căutat casa potrivită aproximativ o lună și până să ajung la ea am vizionat foarte multe apartamente. (NU RATA, PE CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA: MEGA-EXCLUSIVITATE. DECLARAŢII-ŞOC DESPRE DOI DINTRE CONCURENŢII SHOW-ULUI DE LA KANAL D. IUBITA LUI CAZACU DE LA EXATLON DETONEAZĂ BOMBA: ”KIRIŢĂ ŞI CREAM ÎNTREŢINEAU RELAŢII INTIME ÎNAINTE SĂ INTRE ÎN CONCURS!”)

E într-o zonă centrală, în zona pe care o căutam. E o casă primitoare, frumoasă și foarte cochetă. Dacă nu insistam atât de mult pentru zona aceasta, probabil, aș fi gasit ceva mult mai repede. Mi-am aranjat totul și sunt foarte bine”, a declarat, pentru wowbiz.ro, Ana Roman.

“Zilele trecute am organizat o cină la mine, în noua mea casă. Au venit prietenele la mine, iar eu am pregătit cina. A fost drăguț! Sunt foarte mulțumită de alegerea făcută”, a mai spus bruneta.  (CITEȘTE ȘI: Iubita lui Cazacu a dat verdictul: ”Claudia este îndrăgostită!” Ce zice de Cătălin şi mesajul pe care i-l transmite artistei)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...