Imagini din spital cu Victor Slav, panicat înainte să intre în sala de operație! Medicul: „Victor, am ajuns aici la os, trebuie să intrăm în os”

Publicat: 27/02/2018 | 12:30

Iubitul Biancăi Drăgușanua trecut recent printr-o intervenție chirurgicală la piciorul stâng, după ce s-a accidentat pe pârtia cu shi în urmă cu mai bine de două săptămâni. În cadrul unui interviu recent, Victor Slav și partenera lui, dar și unul dintre medicii care s-a ocupat de prezentator au făcut dezvăluiri despre aceast episod trist.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu erau împreună cu o gașcă de prieteni la munte. La un moment dat, când a coborât pârtia cu placa, prezentatorul TV a căzut și și-a rupt piciorul stâng. Când s-a petrecut accidentul, Victor Slav era cu un prieten și, inițial, nu a vrut să-i spună Biancăi Drăgușanu ca să nu o îngrijoreze.

„În prima fază nu mi-a zis. De fapt, prietenul cu care era a sunat-o pe prietena cu care era și i-a spus că Victor și-a rupt piciorul și să nu îmi spună. M-am gândit că rămâne pe mine căratul, mutatul, ce-o mai fi. Știi la ce m-am gândit? Dacă vine un cutremur, cade blocul și trebuie să îl căr eu. În prima seară am mers la un medic și i-a spus că trebuie să se opereze. Eu i-am zis că nu trebuie! Dumneavoastră nu ați auzit de puterea vindecătoare a gândului?”, s-a amuzat Bianca.

„Eu de fapt mă pregătesc pentru Exatlonul de anul viitor. Exatlon Alaska”, a glumit Victor Slav, încercând să facă haz de necaz.

Operația de la piciorul stâng e prima pe care „a experimentat-o” prezentatorul TV și a avut ceva emoții, pentru că se teme de momentul în care e anesteziat.

„I-am spus că dacă aș putea, m-aș opera eu în locul lui. E un pic fricos, are o problemă cu anestezia. (…)”, a povestit prezentatoarea de la „Te vreau lângă mine”.

„A avut una accident la schi și deși pare o afecțiune minoră, duce la dureri mari în timp și la încapacitatea de a mai desfășura activități sportive. Este pregătit de o operație de sutura a tendoanelor, recuperarea va fi una lungă. Timp de câteva săptămâni nu va putea călca pe picior, va merge doar cu cârje.”, a povestit medicul în cadrul emisiunii „Wowbiz”.

După operația dificilă, Victor Slav s-a trezit foarte bine. În plus, iubitul Biancăi Drăgușanu a fost fericit pentru că nu a resimțit niciun fel de senzație neplăcută după anestezie.

Citește și: Bianca Drăgușanu, mărturisiri despre starea de sănătate a lui Victor Slav, după ce s-a operat: „Este temporar invalid, abia…”

„În momentul în care a ajuns la os m-a strigăt: «Victor, am ajuns aici la os, trebuie să intrăm în os», «Intrăm, domnul doctor», i-am zis eu. A fost totul ok, nu am avut nicio problemă. Suntem gata să plecăm acasă. Va trebui în următoarele săptămâni să merg în cârje”, a mai spus Victor.

Citește și...