Drama prin care a trecut iubita lui Cazacu: a pierdut o sarcină! ”Inimioara a încetat să-i bată! Doctorul mi-a zis că…”

Publicat: 14/02/2018 | 00:02

Ana Roman, iubita lui Cătălin Cazacu, a făcut lumină în cazul triunghiului amoros care a luat naştere în Republica Dominicană, unde se desfăşoară Exatlon România. Acolo, prietenia dintre Cătălin şi Claudia a dat naştere suspiciunilor. Mai mult, cei doi acuzaţi de către Ana au declarat că există o atracţie între ei, dar că acolo nu s-a întâmplat nimic.

 

Între Claudia Pavel şi actuala iubită a lui Cătălin Cazacu, modelul Ana Roman, este pe cale să pornească un adevărat război. După ce Cream şi Cătălin au avut gesturi tandre în faţa camerelor de filmat, iar ulterior au făcut declaraţii despre relaţia strânsă pe care au dezvoltat-o în timpul participării la Exatlon, recunoscând chiar că există sentimente între ei, Ana Roman s-a simţit îndreptăţită să vorbească. Ea a făcut dezvăluirile la wowbiz. A vorbit despre relaţia pe care o are cu Cătălin Cazacu, bărbatul care a fost cucerit de Claudia. 

Ne-am cunoscut la aeroport, acum un an. Veneam amândoi de la Timişoara. Am stat de vorbă, aşteptând al doilea taxi. A fost o plăcere să vorbesc cu el atunci. Cătălin e şarmant, a făcut glime, că mă duce el acasă, dacă vreau pot să dorm la el, da, a glumit… Fiecare a plecat cu taxi diferit. Mi-a reţinut numele şi m-a căutat pe facebook. Am vorbit despre mâncăruri, ne făceam poze, ce mâncam… A fost drăguţ.

Am răcit, tot îi spuneam, şi m-am trezit cu el, cu medicamente. Era jos, în faţa blocului. A fost frumos. Eu i-am gătit lui, el, nu, dar m-a ajutat. 

Cam după două luni… Am ieşit mereu, m-a dus la un prieten al lui acasă, m-am împrietenit cu prietena lui… El e cunoscut… E Liviu Vârciu! Şi eu l-am prezentat prietenilor.. Cu mama a vorbit în primele luni. Pe mama au deranjat-o unele lucruri la el… Că pleca prea des şi eu rămâneam singură. El pleca la mare, nu era un circuit de motociclism. Are două apartamente acolo şi pleacă… Îmi spunea simplu că pleacă la mare.

Eu aveam încredere îl el, îmi spunea că merge cu băieţii, când îl sunam îmi răspundea frumos… Am vrut să-i las un pic de libertate. Eu nu ieşeam seara, pentru că ştiu că l-ar fi deranjat. Fiind fată…

În vară vorbisem să ne mutăm împreună. Dar eu, practic, dormeam cu el, mi-am dus şi hainele în septembrie.

A fost o cerere în căsătorie, dar nu am luat-o în serios.. A fost în doi, pe skijet. I-am spus că DA! Mi-a dat un inel, dar îmi este mare. Nu-l port. Mi-am făcut planul de nuntă, am vorbit, cum ne-ar plăcea să fie, cine ne vor fi naşii noştri…

Am slăbit foarte mult în ultima lună. Am vorbit despre copii… Da, nu pot… N-a fost să fie… Am fost însărcinată, dar n-a fost să fie… La 10 săptămâni am pierdut sacina. 

Am spus amândoi că nu a fost să fie, dar probabil va fi până la urmă, după ce vom face nunta. A fost o problemă de sănătate. A încetat să-i bată inimioara.. Aşa au spus doctorii. M-a întristat mult, nici nu-mi place să vorbesc. N-a trecut mult de atunci, s-a întîmplat în octombrie”, …

”Am simţit că m-a înşelat. I-am spus, mi-a răspuns că nu-i adevărat, că nu ar ridica ochii din pămând la o femeie. Îmi spunea că sunt cea mai frumoasă… Îmi spunea iubire! Am avut perioadă când am fost despărţiţi, din cauza geloziei ,mele. Am plecat din ţară. M-a căutat, m-a implorat să mă întorc.M-am gândit mult, dar îl iubeam foarte tare… M-am întors după o lună în ţară, că plecasem afară. 

Când l-am condus la aeroport, am făcut glime. Am rămas la el acasă, cu toate lucrurile lui. Am rămas să am grijă de împărăţie, m-a lăsat în casa lui. Mi-a spus că el va fi filmat mereu, dar eu o să rămân singură. A fost gelos…”, a spus Ana Roman, iubita lui Cazacu.  

 

Citește și...