Iubita lui Cazacu a dat verdictul: ”Claudia este îndrăgostită!” Ce zice de Cătălin şi mesajul pe care i-l transmite artistei

Publicat: 14/02/2018 | 00:31

Ana Roman, iubita lui Cătălin Cazacu, a declarat, la wowbiz, că a trăit un coşmar, după ce s-a aflat de simpatia dintre cei doi concurenţi de la Exatlon. Ana a mai spus că ar fi meritat să afle de asta de la Cătălin, direct, în particular, nu să vadă la tv. ZAproape i-au dat lacrimile când a văzut declaraţiile Claudiei şi a spus că este foarte dureros pentru ea. 

”Poate m-a minţit, eu aşa am auzit, Claudiţa, Claudiţa… Poate am înţeles greşit! Cătălin e prieten cu Giani Kiriţă de când au început preselecţiile. 

E foarte dureros ce am văzut acum! Acum nu mai sufăr, oarecum m-am vindecat, m-am obişnuit cu gândul că el este aşa. Am crezut că este pentru show, că vrea să iasă în evidenşă, am încercat să găsesc ceva, dar nu am găsit. Am văzut ce era de văzut. 

Sincer, Claudia mi se face o femeie îndrăgostită! Pe el îl cunosc şi nu pot să spun aşa. Vorbesc de comportament. Unul care m-a deranjat, m-a pus într-o lunină proastă. 

În ultima perioadă nu m-am mai uita la emisiune. Aveam palpitaţii când vedeam. 

Am tot sperat să fie glume… Nu m-am mai uitat apoi… 

Mie mi-a spus Cătălin că Giani e cu Claudiţa.Am crezut că el e un bărbat sincer. Nu ştiu ce a fost acolo… Cătălin cu mine a fost un om minunat. Nu ştiu ce s-a întâmplat?

Sunt sigură că s-a comportat foarte frumos cu Claudia, aşa e el.

Aş fi preferat să-mi spună, nu să-mi transmită, aşa, la tv. Eu cred că meritam explicaţii”, a spus Ana. 

”Am hotărât să mă mut de la el. Să închei relaţia şi subiectul pentru totdeauna! Indiferent ce spune el când se întoarce. Nu are ce să spună mai mult. Îi doresc să fie fericit! Ei îi doresc să nu păţească ce am păţit eu!”, a spus, în final, Ana. 

 

Citește și...