Cei mai buni stiliști din România, Sorin Stratulat și Andra Manea, au pregătit-o pe Paris Hilton pentru show-ul din București

Publicat: 06/07/2018 | 11:48

Moștenitoarea unui imperiu colosal, în America, celebra Paris Hilton a făcut super show aseară, într-un club din București unde a mixat. Pentru acest eveniment, doi români au avut grijă de look-ul vedetei. 

La câți bani are Paris Hilton, lumea s-ar gândi că umblă după ea cu o echipă foarte mare care să se ocupe de fiecare detaliu. Iată că ieri, la scurt timp după ce a aterizat pe pământ românesc, faimoasa miliardară a cerut să lucreze cu cei mai buni stiliști care s-o pregătească pentru petrecerea din Nuba, acolo unde a mixat.

Zis și făcut! Sorin Stratulat, omul care face minuni cu părul vedetelor, și Anca Manea, make-up artist-ul preferat tot de vip-uri, au venit la hotelul unde a fost cazată Paris Hilton și au aranjat-o perfect.

 

Atât de norocoși să lucrăm cu această frumusețe”, a scris Sorin Stratulat în dreptul pozei cu Paris Hilton.

Paris Hilton a sosit, joi după-amiază, în Capitală, iar peste doar câteva a fost gazda unui show istoric.  (Reduceri mari la jocuri PC) Faimoasa miliardară, prezentă la NUBA București, în calitate de DJ. Valuri de șampanie Dom Perignon au curs în local, ca și în alte ocazii de acest gen. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, transmite live mega-party-ul din NUBA.

Paris Hilton a fost așteptată de mai mulți bodyguarzi la sosirea în România. A fost zâmbitoare, i-a salutat cu mâna pe cei prezenți, care au aplaudat-o. A urcat într-o mașină de lux, pusă la dispoziție de NUBA București, și a plecat spre hotel. „Mă aflu pentru prima dată aici, sunt foarte emoționată”, a spus Paris Hilton, imediat ce a ajuns la hotel, unde s-a retras imediat la somn. Urma mega-petrecerea de la NUBA!

Gianluca Vacchi a fost și el la NUBA

Nu este pentru prima oară când un DJ celebru ajunge la București. Anul trecut, pe 8 iunie, la NUBA, cel responsabil cu distracția a fost Gianluca Vacchi. Excentricul milionar italian a susținut un show incendiar, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a transmis LIVE, la momentul respectiv, cel mai tare party al verii. (VEZI AICI DETALII) Acum vă va ține la curent cu tot ce ține de show-ul pe care îl va susține Paris Hilton.

Citește și...