CANCAN.ro a transmis LIVE de la cel mai tare party al acestei veri. Singurele imagini cu miliardarul Vacchi la NUBA: Şi-a ”dezlănţuit” dansul care l-a făcut celebru şi…

Publicat: 09/06/2017 | 00:47

Gianluca Vacchi este cunoscut pentru excentricităţile pe care le-a făcut de-a lungul timpului şi a ajuns să fie cel mai spectaculos miliardar de pe planetă. În urmă cu puţin timp, italianul care a devenit celebru după ce a postat un filmuleţ în care dansează alături de frumoasa sa soţie, Giorgia Gabriele, a ajuns în clubul Nuba, din Capitală! CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, are toate detaliile, dar şi imagini în exclusivitate de la petrecerea anului din România! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

UPDATE: Gianluca Vacchi a părăsit România, se întoarce în Italia. Bărbatul a transmis şi un mesaj: Mă întorc în Italia. La revedere, Bucureşti! Ne-am distrat de minune”.

UPDATE: Italianul a plecat pentru puţin timp de la pupitrul DJ-ului şi a început să danseze, după ce s-a dezbrăcat, acesta renunţând la cămaşă! Spectacolul pe care Gianluca îl face în această noapte în Nuba e unul de pomină!

UPDATE: Gianluca a dat dovadă că pe lângă mişcările sale de dans care l-au consacrat, e un DJ pe cinste! Nici nu se putea altfel, mai ales că a şi sosit în forţă la Nuba, fiind aşteptat de către mulţimea din club. De asemenea, el nu a putut sta locului cât a mixat şi la un moment dat şi-a „dezlănţuit“ mişcările energice, la bustul gol!

UPDATE: Cei prezenţi în Nuba s-au adunat în număr mare, pentru a-l putea vedea pe miliardarul italian în „acţiune“, la pupitrul DJ-ului. De asemenea, acesta a sosit într-un stil grandios, caracteristic lui, în clubul din Herăstrău, pentru că a intrat pe un fundal de artificii!

 

LIVE | Primele imagini de la petrecerea de înainte de show-ul din Nuba! Gianluca Vacchi se pregăteşte să facă spectacol total —> https://goo.gl/0Rt8LO Românii care l-au înnebunit pe GIANLUCA VACCHI! Când aude melodia lor, milionarul nu se mai opreste din dansat! VIDEO —> https://goo.gl/3XHqJq

Posted by Cancan.ro on Thursday, June 8, 2017

 

UPDATE: În aceste momente, Gianluca Vacchi se află la un restaurant din nordul Capitalei, acolo unde se pregăteşte de show-ul pe care urmează să îl susţină în NUBA, acolo unde va avea loc petrecerea verii!

Gianluca Vacchi a răspuns cu amabilitate şi mult umor unei serii de întrebări venite din partea jurnaliştilor

Te consideri răsfăţat?

”Nu sunt răsfăţat, răsfaţat e cel care nu merită ceea ce are, eu sunt foarte natural, am lucrat încă de când aveam 25 ani, eu merit ceea ce am, dacă ar fi să iau de la capăt aş face la fel. Ma simt bine atât timp cât am respectul altora şi ii tratez cu respect”

Dar soţia…

”Soţia? Răsfaţat nu e cuvântul potrivit. Soţia nu e cuvântul potrivit, e prietenea mea, ne iubim”

Ce înseamnă ”enjoy” din mesajele tale?

”Enjoy însemnă.. ca trebuie să ne bucuram de viaţa, fiecare secundă bună sau rea. Viaţa este despre ritm, primeşti şi dai ritm” Când aveam 46 de ani am realizat că modul meu de viaţă va plăcea publicului pentru că oricine caută vibraţii pozitive să se simtă bine”

Ce le spui fanilor tăi?

”Visaţi mult, nu trebuie să pierdeţi darul de a visa. Trebuie sa fii pozitiv, ţine de atitudinea ta”

Cum ţi se pare România?

”Pentru mine ţara înseamnă oamenii, am văzut oameni foarte calzi primitori. Aşa văd o serie de arbori, iarbă ….”

Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut?

”Probabil cel pe care îl voi face mâine. Am făcut multe lucruri nebuneşti la viaţa mea, am făcut tot ce am vrut să fac aşa că am puţine regrete, trebuie să ai curajul să faci tot ce visezi”

De ce nu e iubita ta cu tine aici?

”Cineva trebui sa facă bani în familie…e la muncă iubita mea”.

De câte ori…faci exerciţii pe săptămână?

”E ceva foarte privat….ha ha credeam că o să ma întrebi de câte ori… Fac în fiecare zi gimnastică pentru că îmbătrânesc, trebuie să fiu în formă şi mănânc şi bine. Fac cam, o oră, o oră şi jumătate

Mânânc pizza, ciocolată, deserturi chiar sunt răsfăţat, în sensul asta. Mănânc de 4-5 ori pe zi, pui, nu mănânc mult, nu mănânc carne roşie. Mănânc regulat, un regim drastic nu funcţionează.”

Ce semnifică tatuajele de pe corp?

”Faţa tatălui meu este tatuată pe mine, am numai tatuaje cu litere sau chipuri din familie, bunicul meu, bunica mea, etc M-am tatuat prima dată la 34 de ani. Tatuajele mele sunt strict legate de familie.”

Eşti un DJ ”scump”?

”Nu sunt un DJ scump, veţi vedea, ii respect pe DJ, chiar dacă sunt un DJ ”tânăr,” ştiu că asta înseamnă să te uiţi pe ringul de dans şi să-i faci pe oameni să se simtă bine. Sunt un DJ flexibil

Iubesc viaţa şi vreau să o trăiesc cât mai mult, cât mai multe lucruri”

Cum de îţi trăieşti mereu aşa viaţa din plin?

”Într-o vară am fost pe moarte din cauza unei bacterii şi de atunci m-am concentrat să o trăiesc din plin, în fiecare zi”
 

Ce accesorii porţi?

”Doar port ceasuri de damă, tot felul de brăţări, peste tot, colecţionez costume, de toate culorile, am foarte multe lucruri”

Poţi să te imaginezi fără bani?

”Am fost aşa, când aveam 26, 27 aveam mai multe datorii ca nicodată, am fost aşa, nu am avut bani până acum vreo zece ani. Nu există un secret, o filosofie, banii nu sunt o ţintă ci un rezultat al lucrurilor pe care le faci deci am încercat să fac totul bine până acum”

Te consideri un om fericit?

”Nu sunt fericit pentru că sunt foarte critic cu mine. Mă tem să îmbătrânesc, timpul trece şi poate fi ultimul moment în care faci asta, ma gândesc că o să fac lucuri nebuneşti când voi avvea 60 de ani”

Ce zici de pijamale, pentru că apari de multe ori în pijamale…

”Pijamalele sunt sexy pentru că sunt aproape de pat”

Eşti gelos?

”Orice bărbat e gelos. Dacă un bărbat iubeşte, e gelos, poate fi obsesiv sau mai puţin gelos”

 

UPDATE 18:50 Gianluca Vacchi ţine o conferinţă de presă. „Viaţa mea este un film, mişcările mele sunt spontane”, a declarat Gianluca Vacchi în conferinţa de presă.

„Iubesc, dar sunt serios”, a precizat Gianluca Vacchi.

„Aveţi curajul să faceţi ce vreţi, aveţi curajul să vă mişcaţi”, le-a transmis Gianluca Vacchi atât românilor, cât şi italienilor.

Miliardarul Gianluca Vacchi a mărturisit că are şi haine care nu costă mult. „Eleganţa nu ţine într-un brand, eleganţa vine din modul în care te îmbraci”, a precizat Gianluca Vacchi.

„Să fiu DJ a fost o provocare pentru mine, m-am apucat de asta în urmă cu 6 luni. Am cântat la pian, desigur, dar să fiu DJ a fost o provocare. Le spun tinerilor: «Aveţi curaj!», a adăugat Gianluca.

„Va fi o noapte grozavă!”, a promis Gianluca Vacchi înainte de show-ul din această noapte de la NUBA.

UPDATE 16:30 Gianluca Vacchi a ajuns cu ”escorta” lui la Nuba., pentru efectuarea primelor teste de sunet înainte de marele show de dioseară!

Milionarul italian a făcut testele de sunet pentru petrecere
Milionarul italian a făcut testele de sunet pentru petrecere

Gianluca Vacchi a ajuns in Romania! Imagini LIVE cu miliardarul! Toate detaliile, aici —> https://goo.gl/0Rt8LO Românii care l-au înnebunit pe GIANLUCA VACCHI! Când aude melodia lor, miliardarul nu se mai opreşte din dansat! VIDEO —> https://goo.gl/3XHqJq

Posted by Cancan.ro on 8 Iunie 2017

 

UPDATE 14:00 Gianluca împreună cu echipa lui au ajuns la hotel. Când a fost întrebat de ce a venit singur, italianul a refuzat să răspundă.

 

Gianluca Vacchi a ajuns in Romania! Imagini LIVE din limuzina miliardarului! Toate detaliile, aici —> https://goo.gl/0Rt8LO După ce a cucerit o lume întreagă cu dansurile lui, GIANLUCA VACCHI ţine în braţe o româncă celebră —> https://goo.gl/RhSvSM

Posted by Cancan.ro on 8 Iunie 2017

 

UPDATE 13:45 Italianul a coborât din limuzină pentru a vedea Arcul de Triumf şi a făcut câteva poze cu cei care erau acolo.

 

Gianluca Vacchi a ajuns in Romania! Imagini LIVE din limuzina miliardarului! Toate detaliile, aici —> https://goo.gl/0Rt8LO Soţia milionarului GIANLUCA a dat totul din casă! „Între noi există o diferenţă de vârstă de…“ —> https://goo.gl/joXTku

Posted by Cancan.ro on 8 Iunie 2017

 

UPDATE 13:25: Gianluca Vacchi a ajuns în România la bordul unui avion privat, însoţit de staff-ul său Bărbatul a oferit primele declaraţii:,,Mă simt minunat. Nu am mai fost niciodată aici, sunt foarte curios şi bucuros să mă aflu aici. Diseară o să fie un show nemaipomenit. Voi merge cu prietenii mei la Nuba şi sunt foarte, foarte fericit. Nu am o părere până nu văd prima dată. Lumea e plină de fete frumoase, dar România e faimoasă pentru asta. Mâine dimineaţa voi pleca din Bucureşti. Diseară mă voi dezbrăca, înainte de show merg întotdeauna la sală’‘.

 

Gianluca Vacchi a ajuns in Romania! Imagini LIVE cu miliardarul! Toate detaliile, aici —> https://goo.gl/0Rt8LO INCREDIBIL! Cum arăta milionarul GIANLUCA la 20 de ani! Era mai ceva ca ARNOLD —> https://goo.gl/Gvnv0G

Posted by Cancan.ro on 8 Iunie 2017

 

Italianul a ajuns în Bucureşti cu un avion privat ( Vezi AICI cum arată palatul lui ), astăzi, 8 iunie, iar seara va fi prezent la Nuba, unde va face un show de zile mari. Clubul din Bucureşti unde a ales să petreacă milionarul a devenit celebru după ce la deschiderea localului a fost desfăcută cea mai mare şampanie cumpărată vreodată în România. Este vorba despre o sticlă de 9 litri care a costat 45 de mii de euro, după cum v-am povestit AICI.

„Salvaţi ziua, doamnelor şi domnilor, întrucât domnul Gianluca Vacchi va fi gazda dumneavoastră joi, 8 iunie 2017, pentru o noapte de neuitat @ nuba #summervibes”, a anunţat clubul NUBA pe pagina sa de Facebook, stârnind isterie printre fanii milionarului! „Vreau să-l văd pe omul ăsta”, a reacţionat cineva pe reţeaua de socializare.

Gianluca Vachhi are 49 de ani şi este moştenitorul unui imperiu al unei multinaţionale de ambalaje. Averea lui se ridică la 450 de milioane de dolari. Gianluca a devenit celebru pe Internet datorită stitulului de viaţă pe care îl afişează.

 

Râmâi pe CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, pentru a vedea imagini LIVE cu Gianluca Vacchi, de la cel mai tare eveniment, nemaivăzut în România.

 


 

Citește și...