Încă două zile până când Gianluca Vacchi va ateriza în România! Uite cum arată palatul miliardarului: are cinema, o piscină impresionantă şi…

Publicat: 07/06/2017 | 00:00

Gianluca Vacchi a ajuns să fie cel mai spectaculos miliardar de pe planetă, după, ce în vara anului trecut, un filmuleţ în care dansează alături de frumoasa sa soţie, Giorgia Gabriele, a devenit viral pe Instagram. De atunci, excentricul italian a făcut public viral după viral pe contul său de pe reţeaua de socializare, ajungând la peste zece milioane de urmăritori! Gianluca va ajunge în clubul NUBA din Capitală, joi, pe 8 iunie. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, are toate toate detaliile despre locul în are Gianluca trăieşte o viaţă desprinsă parcă din filme. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

În 2016, Gianluca Vacchi avea o avere de 450 de milioane de dolari, iar cifra totală a câştigurilor sale anuale ajungea la 20 de milioane de dolari, potrivit WhatNetWorth.com. Aşa că nu e de mirare că italianul duce un stil de viaţă cât se poate de excentric şi extravagant .(AICI vă povesteam ce „bestii“ deţine Gianluca în garaj).

Când vine vorba despre locul în care trăieşte, magnatul nu îşi refuză absolut niciun capriciu. Dacă de curând şi-a luat o casă în Miami, SUA, din care a şi făcut publice câteva fotografii, nu foarte multă lume ştie că el are o proprietate de-a dreptul impresionantă în Bologna, Italia.

Căminul său găzduieşte tot soiul de opere de artă, animale împăiate, portrete ale sale ori împreună cu soţia, manechinul Giorgia Gabriele, dar şi un cinema! Pe lângă toate acestea, Gianluca se bucură de un mini-spa, o piscină de dimensiuni impresionante, un teren de tenis, dar şi de o sală de forţă, toate aşezate ca un puzzle, sub propriul acoperiş. În locul în care se antrenează, italianul are şi o piscină interioară, dar şi foarte multe aparate destinate fitness-ului. (VEZI ŞI: Secretele celui mai spectaculos miliardar al planetei: Are corpul plin de tatuaje, e prieten cu Ronaldo şi…)

La cei 50 de ani ai săi, Gianluca Vacchi e un antreprenor de succes care a reuşit să dovedească întregii planete că vârsta chiar nu contează, ci felul în care te simţi! Iar cu siguranţă în noaptea de joi, pe 8 iunie, atunci când va veni la NUBA, Gianluca va face pe toată lumea să se simtă de milioane şi să danseze frenetic, fiindcă el se va afla la pupitrul DJ-ului.

CONCURS SENZAŢIONAL! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă oferă şansa de a-l vedea LIVE pe Gianluca Vacchi la NUBA!

Trimite-ne pe pont@cancan.ro un VIDEO cu cel mai spectaculos dans pe care l-ai făcut vreodată şi poţi câştiga o invitaţie dublă pentru seara de 8 iunie, în urma voturilor acordate de cititori, pe pagina noastră de FACEBOOK! Nu doar că vei avea parte de o noapte senzaţională alături de persoana aleasă, dar CANCAN.ro va mai asigura şi consumaţia pentru a vă distra pe cinste alături de cel mai spectaculos miliardar, Gianluca Vacchi!

Citește și...