Gianluca Vacchi va ateriza peste doar 4 zile în România! Secretele celui mai spectaculos miliardar al planetei: Are corpul plin de tatuaje, e prieten cu Ronaldo şi…

Publicat: 04/06/2017 | 23:35

Cel mai spectaculos miliardar al planetei, care îl depăşeşte chiar şi pe Donald Trump, faimosul Gianluca Vacchi, aterizează săptămâna această în România şi va fi prezent la NUBA, în 8 iunie. Toţi cei care îşi doresc să îl vadă LIVE pe excentricul miliardar sunt aşteptaţi la mega-eveniment, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă va ţine la curent, pas cu pas, în seara de distracţie de pomină! "Salvaţi ziua, doamnelor şi domnilor, întrucât domnul Gianluca Vacchi va fi gazda dumneavoastră joi, 8 iunie 2017, pentru o noapte de neuitat @ nuba #summervibes", a anunţat clubul NUBA pe pagina sa de Facebook! (Citeşte pe CANCAN.ro şi: Cum se distrează GIANLUCA VACCHI şi soţia lui în Miami! Aşa arată o seară ”nebună”) (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Gianluca Vacchi înoată, aleargă şi face constant exerciţii de pilates, dar este şi un dansator de excepţie. Zeci de milioane de oameni au vizionat, pe contul de Instagram al miliardarului, imaginile fabuloase în care italianul dansează alături de superba lui soţie. De altfel, contul său este printre cele mai urmărite de pe această reţea de socializare.

Printre prietenii apropiaţi ai lui Gianluca se numără o mulţime de vedete internaţionale, inclusiv Cristiano Ronaldo
Printre prietenii apropiaţi ai lui Gianluca se numără o mulţime de vedete internaţionale, inclusiv Cristiano Ronaldo

Presa internaţională l-a comparat de multe ori cu alt miliardar excentric, Dan Blizerian. Ceea ce îl deosebeşte pe Gianluca de american este, însă, viaţa de familie liniştită, italianul adorându-şi soţia, dar şi faptul că îşi foloseşte averea impresionantă pentru a sprijini numeroşi artişti. (Citeşte pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România: Gianluca Vacchi şi-a ”tras” casă nouă! Cum arată apartamentul de lux al milionarului dansator)

Vacchi îşi denumeşte stilul de viaţă GV Lifestyle. A scris chiar şi o carte despre asta, iar site-ul său este citit de foarte multe persoane care speră să descopere secretul din spatele personajului ce se bucură din plin de viaţă, dar şi de averea care îi permite să se plimbe de la o proprietate luxoasă la alta cu avioane private şi să se relaxeze pe iahturi impunătoare.

Cel mai spectaculos miliardar al momentului trăieşte fiecare zi de parcă ar fi ultima
Cel mai spectaculos miliardar al momentului trăieşte fiecare zi de parcă ar fi ultima

Statutul financiar de invidiat nu vine, însă, din sfaturile de lifestyle, ci din afacerea de succes, pe care o conduce cu mână de fier. Gianluca şi soţia sa, modelul Giorgia, au adesea alături de ei şi alte nume selecte din lumea bună, mai ales celebrităţi de la Hollywood, precum Zac Efron şi Michelle Rodriguez. (VEZI ŞI: Celebrul GIANLUCA uimeşte din nou! Aceasta e vila în care trăieşte excentricul milionar)

Gianluca mai este pasionat şi de modă, citatul său preferat despre acest domeniu fiind “Ieri este istorie, Mâine este mister, Astăzi este un dar”, aşa cum mărturisea chiar el într-o altă postare de pe contul său de Instagram. Un alt lucru care iese cu uşurinţă în evidenţă la milionarul Italian, în afară de corpul său sculptat, este multitudinea de tatuaje.

Deşi are o mulţime de admiratoare din întreaga lume, Gianluca îi este fidel Georgiei, superba lui parteneră de viaţă
Deşi are o mulţime de admiratoare din întreaga lume, Gianluca îi este fidel Georgiei, superba lui parteneră de viaţă

Atunci când a fost întrebat, într-un interviu, despre ele, a răspuns: “Vine un moment în viaţă în care trebuie să alegi dacă vrei să fii «murdar» pe dinăuntru sau pe dinafară. Eu am ales să fiu «murdar» pe afară!”.

Chiar dacă stilul său de viaţă este unul care iese imediat în evidenţă, iar luxul îi atrage şi succesul la public, Gianluca a fost şi va rămâne un antreprenor inteligent, care ştie să-şi gestioneze prosperitatea. (Vezi pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România şi imaginile senzaţionale cu Gianluca Vacchi şi soţia lui – Acest video a devenit viral instant! Ce a făcut un celebru milionar italian de faţă cu soţia! Imagini demenţiale)

CONCURS SENZAŢIONAL! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă oferă şansa de a-l vedea LIVE pe Gianluca Vacchi la NUBA!

Trimite-ne pe pont@cancan.ro un VIDEO cu cel mai spectaculos dans pe care l-ai făcut vreodată şi poţi câştiga o invitaţie dublă pentru seara de 8 iunie, în urma voturilor acordate de cititori, pe pagina noastră de FACEBOOK! Nu doar că vei avea parte de o noapte senzaţională alături de persoana aleasă, dar CANCAN.ro va mai asigura şi consumaţia pentru a vă distra pe cinste alături de cel mai spectaculos miliardar, Gianluca Vacchi!

Citește și...