GIANLUCA VACCHI vine în România! CANCAN.ro te invită să bei şi să dansezi joi noaptea la NUBA în compania celebrului milionar excentric!

Publicat: 02/06/2017 | 22:20

CONCURS SENZAŢIONAL! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă oferă şansa de a-l vedea LIVE pe Gianluca Vacchi la NUBA!

Cei care doresc să câştige trebuie să ne trimită pe pont@cancan.ro un VIDEO în care dansează (de preferat este să fie un cuplu, dar se acceptă şi un domn care să se apropie cât mai mult de stilul de dans al miliardarului Vacchi)! Filmările vor fi postate pe pagina de Facebook a CANCAN.ro şi, în urma numărării share-urilor, like-urilor şi a vizualizărilor, norocosul concurent va câştiga o invitaţie dublă pentru seara de 8 iunie! CANCAN.ro va mai asigura şi consumaţia pentru a vă distra pe cinste alături de cel mai spectaculos milionar, Gianluca Vacchi, dar şi de soţia lui, superba Georgia Gabriele!

Cel mai spectaculos milionar al momentului, faimosul Gianluca Vacchi, va fi prezent la NUBA, în data de 8 iunie. Toţi cei care îşi doresc să îl vadă LIVE pe excentricul milionar, care are o viaţă parcă desprinsă din basme, sunt aşteptaţi la eveniment, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă va ţine la curent pas cu pas în seara de distracţie de pomină! „Salvaţi ziua, doamnelor şi domnilor, întrucât domnul Gianluca Vacchi va fi gazda dumneavoastră joi, 8 iunie 2017, pentru o noapte de neuitat @ nuba #summervibes”, a anunţat clubul NUBA pe pagina sa de Facebook, stârnind isterie printre fanii milionarului!

Citește și...