Ce comentariu i-a lăsat Paris Hilton unei românce care a postat o poză cu ea! I-a dat tag și a văzut instant

Publicat: 06/07/2018 | 12:30

Paris Hilton a venit pentru prima oară în România, unde a susținut joi noaptea o reprezentație de zile, în calitate de DJ. Faimoasa miliardară a făcut un show istoric la Nuba, cel mai exclusivist club din Capitală, iar Cancan.ro, site-ul nr 1 din România a transmis live mega-party-ul din NUBA. (Vezi AICI )

Ce comentariu i-a lăsat Paris Hilton unei românce

În această dimineață, Lexy a postat o fotografie cu celebra Paris Hilton, i-a dat tag, iar aceasta a văzut instant. “Petrecere ca în 1998 cu #parishilton”, a scris românca noastră la imaginea de pe Instagram, iar multimiliardara a reacționat imediat, print-un comentariu. “E hot“, i-a scris Paris Hilton lui Lexy.

A fost înconjurată de bodyguarzi

Paris Hilton a fost așteptată de mai mulți bodyguarzi la sosirea în România. A fost zâmbitoare, i-a salutat cu mâna pe cei prezenți, care au aplaudat-o. Spectaculoasa moștenitoare a imperiului ”Hilton” a aterizat pe aeroportul Otopeni la bordul unui avion privat. Organizatorii i-au pus la dispoziție cel mai scump apartament de la Hotelul Hilton, din Capitală.

A urcat într-o mașină de lux, pusă la dispoziție de NUBA București, și a plecat spre hotel.„Mă aflu pentru prima dată aici, sunt foarte emoționată”, a spus Paris Hilton, imediat ce a ajuns la hotel, unde s-a retras imediat la somn.

Citește și...