Victor Slav și-a “oficializat” relația cu sosia Danielei Crudu

Publicat: 11/02/2019 | 00:05

Am pus mâna pe fotografiile care confirmă cea mai nouă iubire din showbiz. Este clar, Victor Slav și Raluca formează un cuplu. Prezentatorul de la Kanal D s-a combinat cu o frumoasă brunetă, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. Avem imagini în premieră cu angajatul Kanal D și cea cunoscută în lumea mondenă drept sosia Danielei Crudu.

(VEZI AICI: PRIMA REACȚIE A BIANCĂI DRĂGUȘANU, DUPĂ CE A AFLAT CU CINE S-A CUPLAT VICTOR SLAV! CE A POSTAT)

După despărţirea de Bianca Drăguşanu, Victor Slav a intrat într-un con de umbră. Deşi toată lumea credea că este singur, prezentatorul de la “Vulturii de noapte” avea o relație cu o frumoasă brunetă. Cei doi îndrăgostiţi au preferat, însă, să-şi ţină începutul relaţiei departe de ochii curioşi ai lumii. Raluca Silea, cunoscută drept ”Bombardiera de la Bamboo” în lumea bună a Capitalei, este diva care i-a luat ochii ex-ului Biancăi Drăgușanu.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă și dovada. Care este de netăgăduit. Cel puțin dacă ținem cont de ultimele gesturi pe care le-a împărtășit, recent, bruneta. S-a fotografiat, fără nicio emoție, de mână cu un bărbat. Care, logic, pare a fi Victor Slav. Brățările îi dau de gol. Sunt indicii clare că Victor Slav și Raluca Silea sunt parteneri. Degeaba bruneta a încercat să ascundă totul! Relația dintre ei a ieșit, într-un final, la suprafață.

Cei doi ar apărea într-o fotografie în timp ce se țin de mână. Ca doi îndrăgostiți. Brățările pe care le au la mână le-ar “oficializa” relația. Victor Slav și cea devenită celebră datorită asemănării cu Daniela Crudu par că formează un cuplu. Practic, asistăm la cea mai nouă iubire din showbiz. Sosia ex-asistentei lui Dan Capatos ar fi dat lovitura. Din toate punctele de vedere. Pentru că nu orice femeie ajunge în compania celebrului prezentator.

Victor Slav și iubita sa, Raluca, ținându-se de mână

Cine este Raluca Silea, ”Bombardiera de la Bamboo”

Noua iubită a lui Victor Slav, pe numele ei adevărat Raluca Diana Silea, în vârstă de 27 de ani, este originară din Focșani. După ce a absolvit Facultatea de Științe Politice, bruneta a activat ca PR pentru o renumită cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București. Apoi s-a angajat pe același post în renumitul club Bamboo, acolo unde, datorită aspectului fizic, și-a câștigat renumele de ”Bombardiera de la Bamboo”.

După ce a lăsat-o mai moale cu viața de noapte, sexy-bruneta lui Victor Slav s-a angajat la o renumită casă de producție muzicală, acolo unde, potrivit surselor noastre, se ocupă de Booking.

(CITEȘTE ȘI: CUM ÎNCEARCĂ VICTOR SLAV SĂ-ȘI PROTEJEZE FETIȚA CA SĂ NU SUFERE DIN CAUZA DESPĂRȚIRII PĂRINȚILOR)

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public.

Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. La sfârșitul lunii iulie, Bianca și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu a mai prezentat emisiunea “Te vreau lângă mine”.

(NU RATA: CU CE SE OCUPĂ RALUCA SILEA, IUBITA LUI VICTOR SLAV)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...