Betty Salam își creștinează fiul cu manele la Palatul Știrbey + ginerele ”Regelui” și-a comandat costum ca al lui Beckham!

Publicat: 07/03/2019 | 00:00

Mega-eveniment în showbiz-ul românesc! Betty Stoian și Cătălin Vișănescu își vor creștina băiețelul, Matthias, pe data de 9 martie și pregătesc o petrecere de cinci stele, la care sunt așteptați peste 250 de invitați. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate detalii despre botezul de pomină. Ginerele celui supranumit ”Regele manelelor” și-a comandat un costum ca al lui David Beckham. (CITEȘTE ȘI: MIRESICA A TĂBĂRÂT PE SEXY-FOLCLORISTĂ LA O NUNTĂ DIN CAUZĂ CĂ GINERICĂ ÎI FĂCEA OCHI DULCI)

Fiica și ginerele lui Florin Slam se pregătesc de zor pentru cel mai frumos eveniment din viața lor. Peste doar câteva zile, Betty Stoian și Cătălin Vișănescu își vor creștina băiețelul, pe Matthias. Așa cum era de așteptat, cei doi pun la cale un botez mai ceva ca o nuntă. (NU RATA, AICI: DE CE A FĂCUT ANDREEA BĂLAN STOP-CARDIAC ÎN SALA DE NAȘTERI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii fabuloase despre botezul de pomină pe care tinerii părinți îl organizează la Palatul Știrbey. Potrivit unor surse din anturajul celor doi, Cătălin Vișănescu a ținut să arate impecabil la mega-evenimentul la care și-au anunțat prezența cei mai renumiți maneliști.  Fără să stea prea mult pe gânduri, ginerele ”Regelui” și-a comandat un costum ca a lui David Beckham.

Tânărul afacerist a cerut unui cunoscut designer de la noi din țară, Dragoș Săndulache, să îi facă un costum identic cu cel pe care l-a purtat la nunta regală fostul mare jucător de fotbal.

”Cătălin și-a dorit ca la botezul băiețelui său să aibă un costum ca al lui David Backham. El și-a făcut pe comandă o redingotă după cea pe care Beckham a purtat-o la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Pentru evenimentul din weekend și-a făcut pe comandă două costume și două cămăși pe care și-a inscripționat numele și le-a accesorizat cu pietre prețioase pe care a dat aproximativ 4.000 de euro”, ne-a mărturisit o sursă din anturajul celor doi.

Ginerele lui Florin Salam și-a comandat costum ca al lui David Beckham

„Bunicul se implică”

„La botez vor fi prieteni, cunoștințe. Bunicul întotdeauna se implică, mai ales că, atunci când am nevoie de el, este tot timpul în picioare. Nu a fost niciodată problema să îl sun și să nu fie lângă mine. El nu este în țară, are concerte pe afară și îl așteptăm și pe el. Înainte de a mă reapuca de muzică, vreau să fac o mică-mare schimbare. Vreau să cânt doar ce simt eu și ce vor cei de acasă, cei care mă plac și să fiu mult mai organizată. Să dau totul! La botez vreau să mă distrez. Tatăl meu cred că va cânta”a spus Betty Stoian într-o emisiune TV.

 Viața lui Betty s-a schimbat radical

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au devenit părinți pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani, iar anul viitor, ea și Cătălin Vișănescu vor face cununia religioasă. Betty a mărturisit că viața i s-a schimbat radical de când a devenit mămică și s-a mutat cu tatăl copilului ei. (NU RATA, AICI: ȘEFII ANTENEI AU LUAT O HOTĂRÂRE BRUTALĂ: L-AU CONCEDIAT DE LA MATINAL!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...