”Sultanul veiozelor” a primit încă o lovitură după ce l-a omorât pe polițistul de la Rutieră! Judecătorii l-au obligat să…

Publicat: 07/03/2019 | 00:06

Abdullah Ataș, turcul care, în urmă cu patru ani, l-a omorât pe polițistul Gheorghe Ionescu, zis ”Dulăul”, a primit încă o lovitură de la judecători. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră din cel mai recent proces în care a fost implicat cel supranumit ”Sultanul veiozelor”. (CITEȘTE ȘI: MIRESICA A TĂBĂRÂT PE SEXY-FOLCLORISTĂ LA O NUNTĂ DIN CAUZĂ CĂ GINERICĂ ÎI FĂCEA OCHI DULCI)

Pe data de 2 august 2015, în jurul orei 03.30, Abdullah Ataș – supranumit ”Sultanul Veiozelor”, fiindcă deținea o afacere cu corpuri de iluminat – l-a lovit cu mașina pe un subofițer al Poliției Rutiere. Gheorghe Ionescu, zis ”Dulăul”, se afla în timpul serviciului, organizând, alături de alți colegi ai săi, un filtru rutier.  ”Sultanul Veiozelor” nu a oprit la semnalul polițistului, izbindu-l în plin pe acesta. Incidentul s-a petrecut în zona intersecţiei Străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera. Subofițerul a murit, ulterior, la spital. (NU RATA, AICI: DE CE A FĂCUT ANDREEA BĂLAN STOP-CARDIAC ÎN SALA DE NAȘTERI)

Abdullah Ataș, condamnat la 22 de ani și 10 luni de închisoare

Judecătorii Tribunalului București au avut nevoie de o lună și jumătate pentru a stabili dacă ”Sultanul Veiozelor” este vinovat sau nu. Și asta nu pentru că existau dubii în ceea ce privește informațiile referitoare la tragedie – probele fiind elocvente -, ci pentru că a fost foarte greu de stabilit… ce pedeapsă urma să primească omul de afaceri.

Abdullah Ataș, turcul care l-a omorât pe poliţistul Gheorghe Ionescu, a fost condamnat definitiv la 22 de ani şi 10 luni de închisoare. În decembrie 2017, Curtea de Apel Bucureşti a luat această decizie, stabilind că Ataș a dat intenţionat cu maşina peste poliţistul Gheorghe Ionescu. În primă instanţă, Abdullah Ataş primise o pedeapsă cu închisoarea de 23 de ani şi șase luni, iar la apel procurorii au cerut detenţie pe viaţă. Mai mult, ”Sultanul Veiozelor” nu mai are voie să conducă o mașină până în anul 2044.

Obligat să plătească spitalizarea subofițerului

Recent, ”Sultanul veiozelor” a mai primit o lovitură. Potrivit unor surse judiciare, Abdullah Ataş a fost dat în judecată de Spitalul Clinic de Urgență București. Reprezentații unității medicale au cerut ca turcul să plătească cheltuielile de spitalizare ale subofițerului de la Rutieră.

În urmă cu câteva zile, magistrații de la Judecătoria Buftea s-au pronunțat în acest caz. Astfel, judecătorii au admis cererea formulată de reprezentanții spitalului și l-au obligat pe turc la plata sumei de 195.122 lei, ce reprezintă cheltuielile aferente spitalizării polițistului de la Rutieră Gheorghe Ionescu. Decizia judecătorilor nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile. (NU RATA, AICI: ȘEFII ANTENEI AU LUAT O HOTĂRÂRE BRUTALĂ: L-AU CONCEDIAT DE LA MATINAL!)

”Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta SPITALUL CLINIC DE URGENŢĂ BUCUREŞTI în contradictoriu cu pârâtul ATAS ABDULLAH. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 195.122,14 lei reprezentând cheltuieli aferente spitalizării pacientului Ionescu Gheorghe în perioada 02.08.2015-21.08.2015, precum şi la plata dobânzii legale de la data de 21.08.2015 şi până la data plăţii efective. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Buftea.

Abdullah Ataș a primit încă o lovitură: trebuie să plătească spitalizarea polițistului peste care a dat cu mașina

Averea turcului, pusă sub sechestru

Omul de afaceri turc a fost arestat imediat după accident, iar acum este închis în Penitenciarul Rahova. El trebuie să plătească și daune morale – 200 de mii de euro soției polițistului ucis și câte o sută de mii pentru fratele, respectiv sora victimei. În plus, Ataș Abdullah va trebui să plătească Brigăzii Rutiere daune materiale de aproape 90.000 de lei. Toate conturile turcului au fost puse, astfel, sub sechestru.

Ataș Abdulah care a obținut și cetățenia română, era unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri turci din țara noastră. El a deținut, în București și Ilfov, un important lanț de magazine, vânzând corpuri de iluminat. Numai că ”Sultanul veiozelor” ar fi făcut și afaceri la negru, motiv pentru care s-a ales și cu acuzații de evaziune fiscală. În anchetă au fost arestați și cei patru frați ai săi, iar afacerea lor – spun apropiații -, nu mai este deloc atât de profitabilă cum era în alte vremuri. (CITEȘTE ȘI: FIUL MILIONARULUI „FRUTTI FRESH” & ”REGELE JOCURILOR PE TELEFON” AU GONIT CU 220 KM/ORĂ PRIN ORAȘ ȘI AU TRAS CU MITRALIERA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...