Fiul milionarului „Frutti Fresh” & ”Regele jocurilor pe telefon” au gonit cu 220 km/oră prin oraș și au tras cu mitraliera!

Publicat: 05/03/2019 | 23:28

Bun venit în GTA Real Life!  Victoraș Micula, aka “Vlad Ţepeş”, fiul milionarului „Frutti Fresh” Viorel Micula, și “Regele jocurilor pe telefon”, sătmăreanul Ovidiu Pop, proprietarul uneia dintre cele mai mari firme de jocuri IT din România, s-au distrat, zilele trecute, pe străzile din Oradea, înregistrând secvenţe pentru un film copiat parcă din celebrul joc video GTA (Grand Theft Auto). CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA vă prezintă filmul nebunesc, precum și continuarea lui, la Poliție. De altfel, în acest caz au fost declanșate, potrivit unor surse judiciare, marți după-amiază, mai multe percheziții, inclusiv la adrese care aparțin familiei Micula. (CITEȘTE ȘI: VICA L-A IERTAT PE ”PRINȚIȘORUL FUTTI FRESH”)

Curse cu Ferrari și Mercedes G500

Alături de Victor Halacu, aka GajuKyd, vlogger cu peste 270.000 de urmăritori şi de amicii lor din Oradea, fiul milionarului „Frutti Fresh” și “Regele jocurilor pe telefon” au gonit cu 220 de kilometri la oră, la bordul unor super-bolizi și au tras cu Kalașnikovul pe stradă. (VEZI ȘI: „REGELE JOCURILOR PE TELEFON” ARE, LA DOAR 26 DE ANI, SUPER-MAȘINI DE 1.000.000 €)

În loc să prefere un party rafinat cu șampanie imperială Armand de Brignac, Victor Micula şi Ovidiu Pop au venit la volanul câte unui Ferrari roşu, dar şi cu maşini „de schimb”, Micula având lângă el şi un Mercedes Benz G500.

Au gonit cu 220 la oră pe străzi și au tras cu Kalașnikovul ca la nuntă

Micula Jr. trage cu Kalașnikovul pe stradă

La adăpostul nopții, băieţii s-au distrat pe cinste făcând drifturi în parcarea unui complex comercial, iar apoi şi în două sensuri giratorii. Au condus în coloană pe străzi pietonale, unde intrarea maşinilor este strict interzisă, dar şi gonind ca nebunii pe alte străzi, cu 220 de kilometri pe oră, totul fiind filmat şi postat pe contul de Instagram al lui GajuKyd.

Cireaşa de pe tort au reprezentat-o opririle la o hală de la marginea oraşului, unde Victor Micula a scos din maşină o armă AK47, cu care au tras cu toţii, iar apoi şi prin oraş, pe un pod rutier, unde au blocat efectiv un sens de circulaţie, ca să filmeze o „scenă”. (CITEȘTE ȘI: ARE LAMBORGHINI ÎN GARAJ, DAR… STRĂBATE 10 MII KM SPRE DEŞERT CU O DACIE VECHE)

„Scrieţi-i şi vă plimbă cu elicopterul, avionul sau chiar cu acest Ferrari”

Au făcut drifturi cu Ferrari, în sensul giratoriu

„Acum îi urmăresc să fur arma şi geanta cu bani. Ce bine că sunt gloanţe oarbe. Io-s bad guy şi m-a omorât”, spune Gajukyd, arătând spre cameră un aparat foto cu care a filmat scena în care Victor Micula trage rafale cu AKM-ul şi îl “ucide”.

„Ce nebunie e aici, la Oradea, oameni faini. Va fi un film, ceva mafia, Oradea”, spune, la un moment dat, vlogger-ul care îi face reclamă şi amicului său, Victor Micula. „Omul postează continuu nebunii. Scrieţi-i şi vă plimbă cu elicopterul, avionul sau chiar cu acest Ferrari”, spune în înregistrare Gajukyd. (VEZI ȘI: SUPER-FILMĂRI CU SINGURUL ROMÂN CARE ȘI-A COMANDAT UN ASTON MARTIN VALKYRIE DE 3 MILIOANE €)

Nicio sancțiune, în primă fază

Ovidiu Pop s-a distrat de minune alături de Victoraș Micula

“Aroganţa” a durat câteva ore bune, duminică seara, fără ca vreun poliţist să fi intervenit ori să-i fi oprit pentru încălcarea vitezei, măcar. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului judeţean de Poliţie Bihor, comisarul Alina Dinu, a declarat, de altfel, luni, că echipajele nu au dat vreo sancţiune pentru depăşirea vitezei nici unui şofer de Ferrari.

În final, s-a lăsat cu dosar penal și audieri la ceas de seară

După apariţia înregistrării în public, însă, ofiţerul a susţinut că Poliţia a deschis dosar penal pentru deţinere ilegală de armă, pedepsită cu închisoare între 1 şi 5 ani respectiv pentru cursă ilegală de maşini, pentru care Codul penal prevede o pedeapsă între 3 luni şi 2 ani.

Luni seara, de altfel, unul dintre Mercedesurile lui Micula Jr. era parcat ostentativ în faţa IPJ Bihor, pe loc interzis, semn că şoferul era la „interviu” cu poliţiştii. (NU RATA: REACȚIA ULUITOARE A LUI VICTORAȘ MICULA, DUPĂ CE ESTE SUSPECTAT ÎN MASACRUL DIN BIHOR)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...