Reacția uluitoare a lui Victoraș Micula, după ce este suspectat în masacrul sângeros din Bihor

Publicat: 10/05/2018 | 11:35

Mai mulți săteni din satul Betfia din județul Bihor îl suspectrează pe controversatul Victoraș Micula, fiul magnatului Viorel Micula, că a produs un adevărat masacru pe o pășune din zonă.(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) Potrivit ebihoreanul.ro, mai mulţi cai de rasă, dar şi unii dresaţi să se ocupe de copii cu dizabilităţi au fost răniţi de persoane rămase neidentificate, care au intrat pe o păşune, cu o maşină de teren şi au fugărit animalele până la epuizare.(CITEȘTE ȘI: VICTORAȘ MICULA, SUSPECTAT ÎN MASACRUL SÂNGEROS DIN BIHOR)

 

Contactat de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Victoraș Micula a avut o reacție de-a dreptul uluitoare.(NU RATA, AICI: A DANSAT SEXUAL ȘI A ”TOPIT” 15 STICLE DE LAURENT PERRIER ROSE… NOTA DE PLATĂ: SUTE DE MILIOANE!)

”Cum să mă sunați pentru așa ceva! Sunt numai minciuni”, a declarant, foarte revoltat, fiul magnatului Viorel Micula.

Victoraș Micula i-a sfidat pe săteni

Autorul cruzimilor nu a fost încă identificat. Sătenii îl bănuiesc pe Victoraş Micula, fiul magnatului Viorel Micula, fiindcă unul dintre bolizii cu care circulă beizadeaua fusese implicat în aceeaşi noapte în tamponări produse, culmea, tot în satul Betfia.

Incidentul a fost asumat de un orădean de 52 ani, care s-a prezentat la sediul Poliţiei din Felix tocmai când poliţiştii preluau reclamaţiile proprietarilor de cai. Bărbatul a negat că ar fi avut vreo legătură, însă, cu barbaria de pe păşune, chiar dacă bolidului cu care ajunsese la Poliţie, un Hummer negruîi lipsea tocmai spoilerul găsit acolo.

Coincidenţă sau nu, în timp ce şoferul Hummer-ului se afla în sediul Poliţiei Felix, în faţa instituţiei a apărut şi un BMW în care se afla, ca pasager, chiar Victoraş. Maşina a dat trei ture, după care şoferul a oprit în faţa sătenilor care aşteptau în zonă, a deschis geamul şi le-a arătat un semn obscen.

Gestul golănesc a fost văzut şi de proprietara bazei „Caii din Vale” care tocmai terminase de scris plângerea pentru distrugere, cruzimi asupra animalelor şi tulburare de posesie „Mă revoltă că îşi permite să ne jignească aşa, dar ce pot face? Aşteptăm şi vedem ce se întâmplă. Calul care a murit, precum şi ceilalţi pe care îi avem, sunt antrenaţi de mici pentru terapia copiilor cu dizabilităţi.

Citește și...