Bodyguarzii mall-ului i-au ”arestat” mașina prezentatorului de la Kanal D!

Publicat: 12/03/2019 | 22:58

Unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV a fost, marți, protagonistul unei situații cel puțin neplăcute. În timp ce se bucura de avanpremiera primului său film, bodyguarzii mall-ului îi ”arestau” mașina vedetei de la Kanal D. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii ale întâmplării. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI A ÎNVINEȚIT-O PE BIANCA, IAR NOI AM PUS MÂNA PE PROBA AGRESIUNII)

Regulile sunt reguli și trebuie respectate, indiferent cine ești și unde te afli, iar de acest lucru s-a convins și Cătălin Cazacu. Grăbit să ajungă la avanpremiera comediei în care a jucat rolul unui proxenet, prezentatorul emisiunii ”Vulturii de noapte” și-a lăsat mașina în parcarea unui renumit centru comercial din București. Numai că nu a parcat-o chiar cum trebuie, lucru care se pare că l-a costat destul de mult. (NU RATA, AICI: CÂȘTIGĂTOARELE ASIA EXPRESS, DANS EROTIC NEMAIVĂZUT!)

Caracatița pe roată și amenda în parbriz

În timp ce Cătălin Cazacu viziona filmul ”Faci sau Taci”, bodyguarzii mall-ului i-au ”arestat” mașina. Imediat ce au depistat autoturismul parcat ”pe dos”, responsabilii centrului comercial i-au pus “caracatița” pe una dintre roți și i-au lipit pe parbriz o amendă de toată frumusețea. Așa că, la finalul evenimentului, prezentatorul de la Kanal D a trebuit să treacă pe la casieria mall-ului și să achite suma de 100 de lei pentru ca mașina să-i fie deblocată. (VEZI ȘI: AVEM CELE MAI NOI IMAGINI CU BURTICA DE GRAVIDUȚĂ A LAVINIEI PÂRVA!)  

În timp ce Cătălin Cazacu era la film, bodyguarzii mall-ului i-au ”arestat” mașina

„Forțat” de Ilinca Obădescu să facă publică relația

Chiar dacă sportivul a declarat că nu a avut nicio intenție de a ascunde relația pe care o are cu Ilinca Obădescu, se pare că adevărul ar fi fost altul. Surse din anturajul motociclistului au făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. (NU RATA, AICI: TENSIUNI ÎNTRE OANA ROMAN ȘI SOȚUL ACESTEIA! IMAGINILE VORBESC DE LA SINE…)

„Ilinca a luat foc după ce în presă au apărut pozele cu el și cu Anna Roman. L-a hărțuit cu zeci de mesaje când acesta era în pat cu logodnica. Ilinca a făcut mari presiuni asupra lui Cătălin pentru a face publică relația. A fost foarte deranjată de faptul că s-a întâlnit cu fosta lui iubită. Din câte știu eu, Anna a văzut conversațiile dintre cei doi și a decis să pună punct relației pentru a doua oară”au spus, la vremea respectivă, sursele citate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...