Tensiuni între Oana Roman și soțul acesteia! Imaginile vorbesc de la sine…

Publicat: 11/03/2019 | 23:00

”Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit?!” – aceasta este întrebarea care s-a  aflat pe buzele multora, după ce, în ultima perioadă, s-a zvonit că mariajul vedetei nu ar sta chiar pe roze. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale, care vorbesc de la sine despre tensiunile din căsnicia fiicei fostului premier. (CITEȘTE ȘI: INFORMAȚIE-ȘOC! PROCURORII DIICOT I-AU DESCHIS DOSAR PENTRU CONSUM DE DROGURI CUNOSCUTULUI PREZENTATOR DE LA ANTENA 1!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit Oana Roman și Marius Elisei la un centru de evenimente din Capitală, acolo unde cei doi au participat la petrecerea de botez a fetiței designerului Dragoș Săndulache. (NU RATA, AICI: VIITORUL GINERE AL LUI GIGI BECALI RISCĂ 2 ANI DE ÎNCHISOARE! CE A FĂCUT DUPĂ CE S-A CUPLAT CU DANIELA CRUDU!)

Cu toate că soții au părut că încearcă să nu trădeze o eventuală răceală în cuplu, atitudinea lor a fost mai mult decât grăitoare. Mai exact, pe tot parcusul evenimentului, Oana și Marius au stat mai mult separat. Chiar și la masă, cei doi au evitat să stea unul lângă celălalt. Semn clar că în mariajul lor și-a făcut loc o anumită tensiune.

Chiar dacă s-au evitat aproape toată seara, atunci când a fost vorba de micuța Isabela, cei doi au revenit la sentimente mai bune și au schimbat câteva vorbe. Fără îndoială, dragostea pentru fiica lor este atât de puternică încât îi face să lase deoparte orice tensiune ar exista în cuplu. (NU RATA, AICI: TATĂL LUI ”ABI TALENT”, CONDAMNAT LA 5 ANI ȘI 6 LUNI DE ÎNCHISOARE PENTRU PROXENETISM)

Oana și Marius au încercat să nu trădeze faptul că ar exista o anumită răceală în cuplu

Oana Roman a stârnit multă vâlvă după ce a transmis un mesaj emoționant!

Recent, la o poză cu micuţa Isabela, fiica fostului premier a scris un mesaj pe care unii dintre urmăritorii ei l-au interpretat ca fiind un anunţ subtil al despărţirii de soţ. Mai mult decât atât, statusul are şi hashtag-urile „viaţa merge mai departe” și „tu şi cu mine”, care au trezit imediat bănuiala că îndrăgita vedetă s-ar fi distanţat de partenerul ei de viaţă. (NU RATA, AICI: FOSTA PREZENTATOARE DE LA PROTV ȘI-A ”RENOVAT” FESELE! PRIMELE IMAGINI CU NOUL POSTERIOR)

”Iubita mea minunată ! Avem atâtea vise de împlinit, atâtea bucurii de trăit, atâtea lucruri de descoperit, atâtea locuri de vizitat , atâtea zile de iubit! Îți promit că viaţa noastră va fi frumoasă, îţi promit că voi alunga orice nor, voi dărâma orice zid, voi ocoli orice obstacol şi vom trăi frumos şi senin! Existenţa ta e ceea ce dă sens vieții mele! Împreună cu tine totul e posibil”, a scris Oana Roman.

Oana Roman şi Marius Elisei, nuntă și botez în urmă cu cinci ani

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier Petre Roman a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariană şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame. (NU RATA, AICI: CÂT CÂȘTIGĂ UN CERȘETOR ÎN CEL MAI BOGAT ORAȘ AL ROMÂNIEI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...