Fina lui Gigi Becali, executată silit pentru o datorie de 125.000 € ”moștenită” de la răposatul soț!

Autor: I.D.
Publicat: 12/03/2019 | 22:58

Milionarul Nae Nicolae, cel pe care l-a nășit Gigi Becali, se stingea din viață acum șase ani, după un înfiorător accident de tren! În urma lui au rămas soția și copiii îndurerați, dar și o fabuloasă avere, care a condus la aprige dispute. Iată că, mai nou, fina finanțatorului de la FCSB este bună de plată! Este vorba de aproximativ 125.000 de euro, pentru un leasing neonorat de milionar. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detaliile incredibile.

Tragedia zguduia lumea oamenilor de afaceri, în iulie 2013: mașina pe care Nae Nicolae o conducea era lovită de tren, iar bărbatul își pierdea viața! Nu a avut răbdare la bariera de la Petricani și a forțat. ”Regele imobiliarelor”, cum era supranumit, a lăsat o imensă avere în urma lui, pe care, mulți ani, membrii familiei îndurerate s-au zbătut să o păstreze. Soția lui Nae Nicolae, fina lui Gigi Becali, avea să mai primească, de curând, o lovitură! Este vorba de o datorie de aproximativ 125.000 de euro, cu tot cu penalități!  (CITEȘTE ȘI: VĂDUVA MILIONARULUI NAE NICOLAE A PLECAT ÎN CONCEDIU ÎN GRECIA)

Fina lui Gigi Becali poate face apel în 30 de zile

Nae Nicolae a luat un autoturism în leasing, ratele nu au mai fost achitate, iar datoria s-a mărit în fiecare zi. Compania a dat-o în judecată pe femeie și a cerut executarea silită. După mai multe termene, instanța a hotărât, pe 8 martie, la Tribunalul Ilfov, că fina lui Gigi Becali este bună de plată. Iar pe lângă ea, pârâți mai sunt și copiii acesteia. Sentința nu este, însă, definitivă, putând fi atacată în termen de 30 de zile.

(VEZI AICI: IMAGINI DE LA INMORMÂNTAREA LUI NAE NICOLAE! FLORILE, TRANSPORTATE DE 3 CAMIOANE)

Iată cum sună soluția pe scurt: ”Admite acțiunea formulată de reclamantul SC NRG PETROL CONSULT SRL, prin lichidator Via Insolv SPRL, în contradictoriu cu pârâții N. I., N. A. M. prin reprezentant legal N. I., N. S. B. N., prin reprezentant legal N. I., N.A. prin reprezentant legal N. I. Obligă pârâții la plata sumei de 561.968 lei către reclamant reprezentând contravaloarea autoturismului. Obligă pârâții la plata dobânzii legale aferente debitului principal de la data de 17.07.2013 și până la data plății efective a acestuia. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. În caz de exercitare a căii de atac cererea se va depune la Tribunalul Ilfov. Pronunțată la data de 08.03.2019 prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței.”

Teribilul accident din 2013

Pe 17 iulie 2013, vestea a căzut ca un trăsnet la toate televiziunile: omul de afaceri Nae Nicolae era omorât de tren, între bariere, la Petricani. Miliardarul circula pe Șoseaua Petricani, dinspre Pipera spre București. Se grăbea, așa că a vrut să treacă printre barierele care tocmai coborâseră. Exact atunci a venit trenul. Impactul a fost nimicitor. Limuzina a fost târâtă de locomotivă aproximativ 300 de metri, iar Nae Nicolae a fost aruncat pe câmp și a murit pe loc.

(CITEȘTE ȘI: MOȘTENITORII ”REGELUI IMOBILIARELOR” AU PORNIT RĂZBOIUL PENTRU O AVERE FARAONICĂ)

Mecanicul locomotivei avea să declare că l-a observat pe șofer de la aproximativ 300 de metri că vrea să treacă și a început frânarea. Era prea târziu. “Probabil nu a observat trenul. Nu a încercat să frâneze, a continuat mersul, probabil că se grăbea. Nu a premediat deloc săracul, se grăbea probabil să treacă, nu să moară”, avea să spună mecanicul locomotivei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...