Soția l-a acuzat public de infidelitate, iar el i-a cerut divorțul!

Autor: I.D.
Publicat: 14/03/2019 | 22:24

După ce, în urmă cu ceva timp, nora regretatului Cristian Țopescu l-a acuzat public de infidelitate pe soțul ei, recent, Cristi Țopescu, fiul legendarului comentator, a introdus acțiunea de divorț. CANCAN.RO, SITE-UL, NR.1 ROMÂNIA, vă prezintă detalii de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI RUPE TĂCEREA! PRIMELE ȘI SINGURELE DECLARAȚII DUPĂ DESPĂRȚIREA DE BIANCA)

Acum aproximativ doi ani, Raluca, nora regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, își acuza partenerul de viață de infidelitate și anunța, cumva, că urmează să se despartă de el. Între timp, roata pare că s-a întors, oarecum. Pentru că, în urmă cu câteva zile, Cristi Țopescu jr. a decis să pună capăt mariajului. Potrivit unor surse din mediul judiciar, fiul regretatului comentator Cristian Țopescu a demarat acțiunea de divorț la Judecătoria Sectorului 1 din București. (NU RATA, AICI: FOTBALISTUL LUI GIGI BECALI A ”STROPIT” CU BERE ÎNFRÂNGEREA DIN MECIUL CU VIITORUL)

Fiul lui Cristian Țopescu divorțează

Cristi și Raluca s-au căsătorit în 2010

Fiul lui Cristian Țopescu, Cristi, și frumoasa Raluca s-au căsătorit în urmă cu nouă ani, devenind în timp și părinții a doi băieti, Noah si Lucas. Raluca Ţopescu povestea în trecut cum s-a îndrăgostit de fiul celebrului comentator. Cei doi s-au cunoscut în timpul unui meci al Stelei. „La un gol marcat de Steaua, am sărit în sus de bucurie. Purtam nişte ochelari de soare ce au sărit şi ei, la fel ca mine, un rând mai în faţă… Un tip… părea cam nesuferit, s-a întors şi mi i-a înapoiat. În secunda aia m-am gândit ce norocoasă sunt că nu i-a furat! Câteva săptămâni mai târziu a reuşit totuşi să-mi fure ceva: inima, inima mea!”, povestea Raluca Ţopescu.

Raluca a anunțat pe Instagram că ar fi fost „tradusă”!

În urmă cu aproximativ doi ani, Raluca, nora  lui Cristian Ţopescu, a anunţat că soţul a înşelat-o, şi a sugerat că va divorţa, dar, cu toate acestea, se pare că nu a fost așa. Totul s-a petrecut într-o manieră originală. „Asta este pentru, sper, viitorul meu ex-soţ pentru că s-a culcat cu alte femei în timp ce îmi spunea că mă iubeşte”, a scris Raluca pe Instagram în timp ce arăta verigheta, pe care o purta pe degetul mijlociu. (VEZI ȘI: DECIZIE-ȘOC ÎN DIVORȚUL POLITICIANULUI-MILIONAR)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...