Fotbalistul lui Gigi Becali a ”stropit” cu bere înfrângerea din meciul cu Viitorul… Filmările realizate la 1 noaptea vor stârni furia finanțatorului FCSB!

Publicat: 13/03/2019 | 23:16

Titlul e deja cam departe pentru FCSB. Însuși Gigi Becali a spus, de altfel, după meciul cu Viitorul, 1-2, din play-off, că echipa lui nu mai are nicio șansă! Cinci puncte în urma CFR-ului, care merge foarte bine, un handicap greu de remontat. Și totuși, fotbaliștii lui Mihai Teja mai speră! Drept dovadă, unul dintre ei, Adrian Stoian, și-a ”încărcat” bateriile imediat după seara de coșmar cu băieții lui Hagi, pe Arena Națională. Cu bere! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are imaginile, pe care vi le prezintă, în exclusivitate.

Grea seară pentru jucătorii FCSB-ului! 1-2 cu Viitorul, chiar la București, iar titlul fuge mai repede decât o făcea Lăcătuș pe timpuri. Gigi Becali pare resemnat, declarațiile lui după meci făcând, încă o dată, trimitere la vacanța de vară, când va schimba, ca de obicei, lotul! Poate supărat, poate călit în campionatul Italiei cu evenimente nefericite cum a fost acesta, Adrian Stoian, internaționalul care a semnat în iarnă cu FCSB, s-a gândit că ar merge o bere!

(CITEȘTE ȘI: IUBITA L-A ”TRADUS” CU ALIBEC PE ULTIMUL FOTBALIST TRANSFERAT DE GIGI BECALI)

Așa se face că, alături de doi prieteni, fotbalistul adus cu surle și trâmbițe sub comanda lui Teja a intrat, la 1 noaptea, într-un magazin cu de toate, de unde nu a plecat chiar… cu de toate! Ținta celor trei au fost berile, din belșug, așa, ca pentru o noapte de pomină. Stoian a stat cu mâinile încrucișate, atunci când amicii lui au ajuns la casă, cu ditamai comanda. În două plase mari a intrat ”carburantul”, plus câte ceva de ronțăit. S-a făcut plata și, imediat, fotbalistul a sărit în ajutor: a luat cele două plase, în timp ce unul dintre prieteni a păstrat bonul. Unul lung, așa cum o fi fost noaptea pentru antrenorul Mihai Teja…

(VEZI AICI: BUNĂCIUNEA CARE A DEZBINAT VESTIARUL FCSB-ULUI)

Celălalt amic a ajutat și el la cărat marfa, astfel că operațiunea s-a derulat cât ai zice pește! Bucuroși de ”captură”, cei trei au părăsit magazinul și, probabil, destinația lor a fost un loc călduț unde să savureze berea și să depene amintiri sau, poate, Adrian Stoian să ”plângă” pe umerii lor, supărat din cauza rezultatului cu Viitorul.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Adrian Stoian

Debutul lui Adrian Stoian la FCSB a fost unul nefericit. S-a întâmplat la Călărași, cu Dunărea, scor 1-1. Atât el, cât și Planic au fost țintele preferate ale lui Gigi Becali. ”Cum să iei campionatul cu Planic căpitan, dă pe lângă minge? Cum să iei campionatul cu ăla din Italia (Adrian Stoian), eu habar nu aveam de el. Nici în față, în spate nimic. Nu ai cum să iei campionatul așa. Pe mine scoteți-mă de la campionat. Trebuie să fiu nebun să cred că o să câștig campionatul cu echipa asta”, a spus Gigi Becali după meci.

Cine este Adrian Stoian

Adrian Stoian este format de Școala de Fotbal Gică Popescu. Evoluează ca mijlocaș ofensiv de bandă stângă. De-a lungul carierei, a jucat la AS Roma, Delfino Pescara, Bari, Chievo Verona, Genoa, Bari și Crotone. În acest sezon a bifat 19 meciuri pentru Crotone, în Serie B și Coppa Italia și a reușit două goluri.

(NU RATA: BOMBA SEXY A LUI FLORINEL COMAN ȘI-A SCOS SUTIENUL ÎN BENZINĂRIE)

Adrian Stoian a trecut pe la toate naționalele de tineret ale României. La prima reprezentativă are două selecții. Are pe braț un tatuaj cu Universitatea Craiova, una dintre rivalele celor de la FCSB, pe care l-a făcut în vara lui 2013.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...