Gigi Becali are o mare problemă la echipă. Ea este bunăciunea care a dezbinat vestiarul FCSB-ului!

Publicat: 28/10/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie, în exclusivitate, cine este bunăciunea care a dezbinat vestiarul FCSB-ului. Bruneta cu forme apetisante se numeşte Raluca şi ar fi “sursa” managerului sportiv al roş-albaştrilor. Tânăra nu este o străină nici printre jucătorii lui Nicolae Dică, de mulţi fiind extrem de apropiată. (VEZI ŞI: Imaginile care ar putea compromite transferul de la Dinamo. Fotbalistul după care ”aleargă” Gigi şi-a scos iubita-MISS la un rosé elegant)

Exclus din lot de Gigi Becali, Cătălin Golofca s-a pregătit, pentru câteva zile, cu echipa secundă. Patronul FCSB a luat această decizie după ce managerul sportiv i-a arătat un filmuleţ cu atacantul, care se distra într-un club de noapte din Capitală (VEZI AICI TOATE DETALIILE).  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie, în exclusivitate, cine i-a dat oficialului roş-albaştrilor înregistrarea cu vârful cumpărat în vară de la FC Botoşani.

“Sursa” oficialului FCSB se numeşte Raluca şi este o persoană pe care mulţi dintre jucătorii lui Nicolae Dică o cunosc. Bunăciunea se afla în acelaşi club cu Cătălin Golofca, pe care l-a filmat în timp ce se săruta cu o fată. Imediat, i-a trimis înregistrarea managerului sportiv, care, mai departe, a arătat-o lui Gigi Becali. Iar de aici până la dezbinarea vestiarului nu a mai fost decât un pas. (NU RATA: Telenovela anului în Liga I. E mega-scandal în vestiarul echipei lui Gigi! MOTIVUL E HALUCINANT… Jucătorul-problemă i-a ”julit” amanta managerului FCSB!)

Maşina lui Denis Alibec, vandalizată de una dintre prietenele Ralucăi

Interesant este faptul că bruneta are o relaţie aparte cu managerul sportiv, dar şi cu o parte dintre jucători. Nu este deloc o străină în vestiarul FCSB-ului. Conform unor surse, maşina lui Denis Alibec ar fi fost vandalizată chiar de una dintre prietenele Ralucăi (AFLĂ DE AICI TOATE AMĂNUNTELE). Între timp, atacantul a scăpat de Porsche-ul Cayenne, pe care l-a vândut lui Harlem Gnohere.

Raluca este o tânără foarte frumoasă şi o prezenţă constantă la partidele pe care FCSB le dispută pe Arena Naţională. Nu doar cu managerul sportiv are o relaţie apropiată, ci şi cu mai mulţi jucători din lotul lui Nicolae Dică. Aceştia habar nu au, însă, că superba brunetă este “sursa” oficialului roş-albaştrilor. Cel mai probabil, pe viitor, vor face tot posibilul să se ferească de ea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...