Celebrul jurat de la PRO TV i-a cerut divorțul soției și… s-a combinat cu o doctoriță!

Publicat: 16/03/2019 | 23:59

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie dedesubturile unei super-telenovele din lumea bună a Capitalei. Samuel Le Torriellec, celebrul jurat de la PRO TV, i-a cerut divorțul soției și… s-a apropiat de o doctoriță. Noua parteneră a super-cunoscutului chef se află, la rândul ei, în proces de divorț cu un reputat medic. Atenție, urmează detalii în exclusivitate națională!

Pe 19 februarie 2018, Samuel Le Torriellec a mers la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală și a depus actele de divorț. A fost acuzat de violență domestică, iar pentru a scăpa cât mai rapid de mariaj a decis să achite din buzunarul său o taxă în jur de 5.500 de euro, doar ca procesul să meargă mai departe. Înainte de Paște va avea loc înfățișarea în instanță. (DETALII AICI) Ocazie cu care vestitul bucătar ar putea deveni un bărbat liber.

(VEZI AICI: TREI REŢETE NOI SEMNATE DE CHEF SAMUEL LE TORRIELLEC)

Doctorița se află și ea în plin proces de divorț

Între timp, cunoscutul jurat de la PRO TV și-a găsit o nouă parteneră, de profesie medic primar, având specialitatea obstetrică-ginecologie. Foarte apreciată în branșă și extrem de respectată. Anul trecut, în martie, la nici o lună distanță de francez, doamna doctor a intentat, la rândul ei, divorț. Vrea să-și continue viața alături de Samuel Le Torriellec, după toate probabilitățile. În prezent, însă, este căsătorită cu un reputat medic, care nu ar fi deloc împăcat cu situația.

Conform unor surse apropiate cuplului, bărbatul ar fi, pur și simplu, distrus. Nu ar vrea să renunțe la căsătoria cu doctorița, astfel că procesul va fi, mai mult ca sigur, unul de durată. Aceleași surse au precizat că vestitul chef și actuala sa parteneră ar fi fost, în primă fază, prieteni de familie. Cu trecerea timpului, între ei s-ar fi înfiripat o idilă. Chiar dacă ambii sunt, pentru moment, căsătoriți și fiecare are câte un copil cu actualul partener.

(CITEȘTE ȘI: UN CELEBRU CHEF DE LA PRO TV A DEVENIT TATĂ ÎN SECRET?!)

Nu își mai ascund relația!

De aproximativ o lună, Samuel Le Torriellec și doctorița și-au oficializat relația. Nu s-au mai ascuns. Au fost împreună la diverse petreceri și evenimente, unde s-au comportat ca un cuplu adevărat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a mai aflat că prietenele de suflet ale femeii nu ar fi deloc de acord cu relația pe care aceasta o are în prezent cu celebrul jurat de la PROTV.

Ar fi ferm convinse că legătura cu reputatul medic era mai potrivită pentru ea. Asta deoarece, recent, ar fi ieșit la suprafață anumite vicii pe care Samuel Le Torriellec le-ar avea. Chiar și în aceste condiții, doctorița este dispusă să meargă mai departe și să-și clădească un viitor alături de cunoscutul chef.

(VEZI AICI:  VEDETA PROTV A DIVORŢAT)

Samuel Le Torriellec, lăsat deoparte de PROTV?!

Din punct de vedere profesional, celebrul chef nu ar fi prea bine. Ar fi fost anunțat de PRO TV că nu face parte din noul proiect MasterChef. O lovitură cruntă pentru Samuel Le Torriellec. Îi mai alină din suferință doar relația pe care o are, la momentul actual, cu doctorița ginecolog. Pe care o așteaptă un proces lung și costisitor de divorț. Pentru că mega-profesorul cu care este măritată nu s-ar fi împăcat deloc cu situația, cum am precizat mai sus. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România,  urmează să vă țină la curent cu deznodământul acestei super-telenovele din lumea bună!

S-a îndrăgostit de România

Samuel Le Torriellec se află în România de peste 10 ani. În urmă cu ceva timp, a povestit că s-a stabilit în țara noastră după ce a venit pentru trei zile, la îndemnul unui prieten. Soarta a făcut să se îndrăgostească pe loc de România și s-a hotărât să rămână, deși nu avea nimic stabilit și doar bagajul pentru cele trei zile. Este un adevărat expert în tehnică, iar farfuriile sale sunt adevărate opere de artă.

(NU RATA: Sexoasa a cerut să-i fie recunoscut divorțul de răposatul milionar!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...