Primul chef în libertate pentru Nuțu Cămătaru cu șpriț corect și manele

Publicat: 18/03/2019 | 22:36

Liderul interlopilor din România a sărbătorit în stil mare eliberarea din penitenciar. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase de la primul chef în libertate al lui Nuțu Cămătaru. Temutul interlop a făcut un șpriț „corect” pe ritmuri de manele. (CITEȘTE ȘI: ABI “REGELE ROMÂNIEI” ȘI-A FĂCUT TALENTUL CU BRIGADA LUI LA “KM ZERO AL AROGANȚELOR”)

Ion Balint, cunoscut drept Nuțu Cămătaru, a fost eliberat condiționat, în urmă cu aproximativ o săptămână. Magistrații au reanalizat cererea și au considerat că deținutul întrunește condițiile pentru a părăsi închisoarea. Iar, așa cum era de așteptat, temutul interlop a sărbătorit în stil mare după ce a ieșit din spatele gratiilor. (CITEȘTE ȘI: SORANA (EX-A.S.I.A.) A PICAT ÎN ISPITĂ)

Weekendul trecut, a fost chef mare la domeniul din Snagov al lui Nuțu Cămătaru.  Împreună cu apropiații, interlopul a pus-o de o mega-paranghelie, care a fost stropită din belșug cu băuturi alese. Pentru ca din peisaj să nu lipsească nimic, lui Nuțu, dar și senzualei sale partenere de viață, Claudia ”Brazilianca”, le-au cântat lăutarii, iar dedicațiile au venit pe bandă rulantă până-n zorii zilei. (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU FOTBALISTUL DE ”NAȚIONALĂ” & NOUA AMANTĂ)

Nuțu Cămătaru și Claudia ”Brazilianca, șpriț pe ritmuri de manele

Nuțu Cămătaru a părăsit pușcăria călare, în urmă cu nouă ani

În anul 2010, Nuțu Cămătaru își făcea o ieșire triumfală din pușcărie. A fost așteptat de oamenii lui cu un cal în valoare de 125.000 de euro, pe care interlopul l-a încălecat și a plecat spre casă, printre porumbeii eliberați chiar de fiul lui. A urmat petrecerea, unde mai mulți maneliști, printre care Sorinel Puștiu și Florin Salam, au cântat în cinstea lui. Nuțu Cămătaru avea să fie amendat cu 120 de lei, pentru că a părăsit Penitenciarul Jilava călare. (CITEȘTE ȘI: CREAM A ”MĂTURAT PE JOS” CU BRIGITTE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...