Sexy-finuța lui Gigi Becali, apariție mulată în ”Beverly Hills-ul” României

Publicat: 18/03/2019 | 22:37

Iulia Roşca, logodnica lui Ionuț Luțu, este una dintre cele mai atrăgătoare prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Bruneta a făcut ravagii în ”Beverly Hills-ul” României. Fostul iepuraş Playboy a întors toate privirile cu ținuta ei supermulată. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de-a dreptul demențiale cu sexy-finuța lui Gigi Becali. (CITEȘTE ȘI: ABI “REGELE ROMÂNIEI” ȘI-A FĂCUT TALENTUL CU BRIGADA LUI LA “KM 0 AL AROGANȚELOR”)

 Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe sexoasa brunetă în zona Dorobanți din Capitală, supranumită “Beverly Hills-ul” României. (NU RATA, AICI: SORANA (EX-A.S.I.A.) A PICAT ÎN ISPITĂ…)

Sexy-finuța lui Gigi Becali a făcut ravagii cu ținuta ei. Îmbrăcată lejer – cu un tricou alb și o pereche de pantaloni roșii, de piele, mulați – și într-o formă fizică de invidiat, Iulia Roșca a furat privirile tuturor, în momentul în care a coborât din bijuteria pe patru roți pe care o conduce. După ce și-a parcat BMW-ul, sexy-finuța latifundiarului din Pipera, care era însoțită de un amic, s-a îndreptat grăbită spre unul dintre magazinele din zonă. (VEZI AICI: PRIMELE IMAGINI CU FOTBALISTUL DE ”NAȚIONALĂ” & NOUA AMANTĂ)

Sexy-finuța lui Gigi Becali, apariție de neignorat în ”Beverly Hills-ul” României

Iulia Roșca, pictorial incendiar

Iulia Roşca a devenit cunoscută după relaţia pe care a avut-o cu fostul stelist Tibi Bălan, dar şi pentru apariţia provocatoare din revista Playboy, acolo unde a jucat o scenetă incitantă cu o altă femeie focoasă. De profesie manechin, bruneta a avut numeroase prezentări de modă pentru creatori celebri din România. (NU RATA, AICI: CREAM A ”MĂTURAT PE JOS” CU BRIGITTE)

Luțu are doi copii

Ionut Luţu este omul de bază al lui Gigi Becali, iar asta pentru că latifundiarul are încredere deplină în el. Deşi e despărţit de mamele copiilor lui, fostul fotbalist are grijă de copiii lui şi îi vizitează oriunde sunt. Luțu are în prezent o relație cu fostul iepuraș Playboy, însă înainte a fost căsătorit. Sportivul are o fată, Patricia, de 17 ani, dintr-o relaţie anterioară, şi un băiat de cinci ani, pe nume Andreas Ionut. (NU RATA: FILMĂRI SCANDALOASE CU CEL MAI CUNOSCUT INTERLOP DIN ROMÂNIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...