Sexy-Urlați, dansuri lascive cu ”tăurașul” judecat pentru omor din culpă în timp ce iubitul milionar e arestat și așteaptă să fie extrădat în Belgia!

Publicat: 23/05/2019 | 22:44

Parcă ar fi fost loviți de un ”blestem” bărbații din viața ei! În timp ce iubitul milionar este arestat și așteaptă să fie extrădat în Belgia, Sexy-Urlați s-a distrat la un restaurant de lux din Capitală alături de “tăurașul” judecat pentru omor din culpă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini uluitoare. (Cel mai bine platit job din București) 

După o poveste de dragoste mai ceva ca-n filme, ”Sexy Urlați” s-a despărțit de fotbalistul-karateka. Ulterior, bruneta a obținut și ordin de protecție împotriva fostului sportiv (TOATĂ POVESTEA AICI). Tânăra nu a stat, însă, mult timp fără partener. A început o relație cu un cunoscut milionar, supranumit “Regele termopanelor”, care deține o avere considerabilă.

Povestea de dragoste a luat, rapid, proporții, dar, la începutul lunii mai, “blestemul” Urlați l-a lovit și pe afaceristul sus-amintit. Recent, acesta a fost arestat în baza unui mandat european emis de autoritățile din Belgia într-un caz de evaziune fiscală de aproape 30 milioane de euro. Sursele noastre susțin că, în respectivul dosar, bărbatul ar fi, însă, nevinovat!  (Avantajele oferite de un studio de videochat)

(VEZI AICI: SEXY-URLAȚI A RUPT TĂCEREA ÎN INSTANȚĂ. ÎL ACUZĂ PE FOTBALISTUL-KARATEKA DE VIOLENȚE GRAVE)

Prin decizia Curții de Apel București, “Regele termopanelor” a fost arestat și urmează să se decidă dacă va fi extrădat în Belgia. În timp ce actualul iubit milionar se află în detenție, ”Sexy Urlați” a fost miercuri noaptea la un restaurant arhicunoscut din Herăstrău, unde a făcut spectacol! I-a ținut companie unul dintre foștii iubiți, poreclit ”tăurașul”, un medic estetician cercetat pentru ucidere din culpă (dosar 5495/299/2018).

”Sexy Urlați”, distracție cu șampanie alături de “tăuraș”

Îmbrăcată cu o rochie super-sexy, bruneta a băut multă șampanie, a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze și a dansat lasciv alături de cel cunoscut în lumea mondenă drept ”tăurașul”. Ocazional, s-au așezat la masă, pentru a se odihni, dar nu s-au abținut în a ciocni paharele. A fost, fără exagerare, un chef pe cinste, brunetei nepărând să-i pese că actualul iubit, “Regele termopanelor”, se află în arest.

De precizat că ”Sexy Urlați” a fost văzută prin București toată ziua conducând un Mercedes S 500 Coupe, care aparține iubitului aflat, în acest moment, “la suferință”. În plus, conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, “Regele termopanelor”, arestat fiind, i-ar fi trimis prin cineva partenerei sale 5.000 de euro, bani de buzunar.

Totodată, bruneta a primit promisiunea că va beneficia de aceeași sumă, în fiecare lună, în cazul în care arestul se va prelungi!

(CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL-KARATEKA I-A ȚINUT COMPANIEI BIANCĂI LA NUBA PÂNĂ LA 3 DIMINEAȚA!)

Probleme cu legea pentru toți iubiții

În concluzie, ”blestemul” Sexy-Urlați a lovit din nou! Ca un făcut, toți bărbații din viața ei ajung să fie târâți prin procese și să aibă serioase probleme cu legea. ”Tăurașul”, cu care a avut o relație în urmă cu mai mulți ani, este judecat pentru omor din culpă după ce, în 2010, una dintre pacientele sale, care suferise o intervenție chirugicală la sâni a intrat, la scurt timp, în comă, apoi s-a stins din viață.

(NU RATA: A ”PLOUAT” TORENȚIAL CU ȘAMPANII LA NUBA & LOFT!)

Ulterior, ”Sexy Urlați” s-a iubit cu fotbalistul-karateka. Cei doi au fost implicați într-un scandal, în urma căruia polițiștii de la Secția 2 au luat măsuri serioase și au emis un ordin de protecție împotriva bărbatului. Ultimul intrat pe această listă “selectă” este “Regele termopanelor”, actualul iubit al brunetei, care se află în arest și riscă să fie extrădat în Belgia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...