Fotbalistul-karateka i-a ținut companiei Biancăi la NUBA până la 3 dimineața!

Publicat: 11/05/2019 | 00:12

Frumoasa blondă s-a despărțit după Paște de Alex Bodi, dar nu a lăsat tristețea să o cuprindă. Fotbalistul-karateka i-a ținut companie Biancăi Drăgușanu la NUBA, până la 3 dimineața! Au dansat, au băut șampanie și s-au distrat la maximum.  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de senzație. (Cel mai bine platit job din București) 

Sărbătorile pascale s-au terminat cum nu se putea mai rău pentru cuplul Bianca Drăgușanu & Alex Bodi. La scurt timp după ce au petrecut câteva zile superbe, la Madrid, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Cei doi au fost protagoniștii unui nou moment tensionat care a culminat, inevitabil, cu destrămarea relației.

(VEZI AICI: BIANCA, DANS ÎNNEBUNITOR LA LOFT! IMAGINILE CARE APRIND FANTEZIILE MASCULILOR)

”S-au certat destul de tare la Madrid, iar Bianca a decis să pună punct relației și s-a întors singură în România”, ne-a declarat, în urmă cu o săptămână, o persoană din anturajul vedetei.

Între timp, Bianca Drăgușanu a trecut peste despărțirea de Alex Bodi și își continuă viața. Zilele trecute, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe superba blondină la NUBA, unul dintre cele mai selecte cluburi de noapte din Capitală.

Vedeta s-a anturat cu două prietene și a făcut un adevărat show în local. De cum a intrat, Bianca Drăgușanu a început un dans înnebunitor, iar toți cei prezenți în club au fixat-o cu privirile. Era și normal.

Fosta prezentatoare TV a ales să se prezinte la NUBA într-o rochie de culoare albă, super-sexy, iar cei prezenți i-au putut admira trupul perfect. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

Bianca Drăgușanu, distracție cu fotbalistul-karateka

La un moment dat, prezent și el în local, fotbalistul-karateka a intrat în vorbă cu Bianca. Au dansat împreună, iar blondina a făcut și un scurt filmuleț cu telefonul mobil. Ambii au fost cu zâmbetul pe buze și dornici de distracție.

Însă mare parte din timp au preferat să stea la o masă. Unde au discutat, la un pahar cu șampanie, până aproape de 3 dimineața, când fosta iubită a lui Alex Bodi a ales să se retragă acasă, pentru binemeritata odihnă.

(CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL-KARATEKA A PRIMIT INTERDICȚIE SĂ SE MAI APROPIE DE SEXY-URLAȚI LA MAI PUȚIN DE 100 DE METRI!)

Întrebată dacă între ea și fotbalistul-karateka a început o idilă, Bianca Drăgușanu ne-a declarat scurt: “Suntem doar prieteni!”.

De partea cealaltă, ex-atacantul a rămas la NUBA, unde a continuat să se distreze, pe ringul de dans, alături de o brunetă.

Bianca Drăgușanu a dansat și a băut șampanie alături de fotbalistul-karateka

A confirmat ”divorțul” de Alex Bodi

Imediat după minivacanța de la Mamaia, site-ul nr.1 din România a întâlnit-o pe sexoasa blondină într-o benzinărie din Capitală, acolo unde aceasta s-a oprit pentru a face câteva mici cumpărături. La ieșirea din benzinărie, Bianca Drăgușanu a făcut mărturisiri uluitoare reporterilor noștri. Vedeta a confirmat ”divorțul” de Alex Bodi.

”Sunt singură,  după cum se vede. Sunt singură și nu vreau să vorbesc despre fostele mele relații. Sunt o femeie educată și foarte ocupată  și nu vreau să vorbesc despre fostele mele relații. (…) Toate trec în viață”, ne-a declarat Bianca Drăgușanu.

(NU RATA: BIANCA A CONFIRMAT ”DIVORȚUL” DE ALEX BODI + CUM A TRECUT PESTE DESPĂRȚIRE ÎN COMPANIA UNUI ANTURAJ SUPER-CALIFICAT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...