Bianca a confirmat ”divorțul” de Alex Bodi + Cum a trecut peste despărțire în compania unui anturaj super-calificat

Publicat: 03/05/2019 | 22:30

Despărțire uimitoare în showbiz-ul românesc! După o relație presărată cu momente tandre, vacanțe de lux, dar și cu episoade tensionate, Bianca Drăgușanu a decis să ”divorțeze” de Alex Bodi.  (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) La scurt timp după ce au petrecut Paștele împreună, la Madrid, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate în viață. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile incendiare care confirmă separarea celor doi, precum și imagini unice de la mega-party-ul pe care blondina l-a pus la cale într-un renumit club din Mamaia. (CITEȘTE ȘI: CĂLIN POPESCU TĂRICEANU ANUNȚĂ UN PROIECT DE SUFLET: MUZEUL AUTOMOBILULUI)

Sărbătorile pascale s-au terminat cum nu se putea mai rău pentru cuplul Bianca Drăgușanu & Alex Bodi. La scurt timp după ce au petrecut câteva zile superbe, la Madrid, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele)

Potrivit unor surse, D.A.S, Bianca și Alex au fost protagoniștii unui nou moment tensionat care a culminat, inevitabil, cu destrămarea relației. (NU RATA, AICI: BLESTEMUL CARE A LOVIT FAMILIA LUI ALEX FAUR)

”S-au certat destul de tare la Madrid, iar Bianca a decis să pună punct relației și s-a întors singură în România”, ne-a declarat o persoană din anturajul vedetei.

Distracție după despărțire

Din câte se pare, Bianca Drăgușanu nu a zăbovit prea mult prin București după ce s-a întors din Spania. Vedeta s-a anturat cu mai multe fete de oraș printre care s-a numărat și sexoasa clujeancă Monica Hill, cunoscută drept ”puștoaica lui Bote”, și a participat la o mega-escapadă la malul mării în minivacanța de 1 Mai.

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Bianca Drăgușanu în fața unuia dintre cele mai exclusiviste cluburi din Mamaia, Nuba Beach, acolo unde blondina a decis să să distreze alături de anturajul super-calificat, după despărțirea de Alex Bodi.

Îmbrăcată mai puțin provocator decât în anii precedenți – cu o pereche de pantaloni negri, un tricou alb ce-i acoperea bustul generos și cu o geacă de piele roșie – Bianca Drăgușanu, care etala o formă fizică de invidiat, a coborât din bolidul de lux pe care-l conduce și. după ce s-a salutat cordial cu ”pustoaica lui Bote”. s-a îndreptat spre Nuba, acolo unde distracția era în toi. (NU RATA, AICI: IOANA FILIMON, LUATĂ DE AMBULANȚĂ DIRECT DIN CLUB! ATENȚIE, VIDEO EXPLICIT CU VEDETA PRO TV)

Bianca Drăgușanu și Monica Hill în parcarea clubului Nuba din Mamaia

După ce au ocupat una dintre cele mai bune mese din club, Bianca și brigada super-calificată de domnișoare s-au pus serios pe treabă. Vedeta și amicele ei s-au distrat la maximum pe muzica amețitoare din club. Blondina a profitat pe deplin de noul statut de femeie liberă. (NU RATA, AICI: PUȘTOAICA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU A ZĂPĂCIT LOFT-UL! S-A SĂRUTAT CU O PRIETENĂ CA-N FILMELE PENTRU ADULȚI…)

Bianca Drăgușanu a dansat alături de prietenele ei

La un moment dat, Bianca se pare că a simțit nevoia de afecțiune și a apelat la îmbrățisările tandre ale uneia dintre companioane. Cele două frumuseți s-au mișcat romantic, ținându-se în brațe, pe ritmul muzicii. (NU RATA, AICI: JUNIORUL UNUI PATRON MILIONAR DIN FOTBAL A COMANDAT LA MARE ROABE + PIRAMIDE DE ȘAMPANII!)

Vedeta, alături de una dintre prietenele cu care a petrecut în Nuba

A confirmat ”divorțul” de Alex Bodi

Imediat după minivacanța de la Mamaia, site-ul nr.1 din România a întâlnit-o pe sexoasa blondină într-o benzinărie din Capitală, acolo unde aceasta s-a oprit pentru a face câteva mici cumpărături. Ca și pe litoral, Bianca Drăgușanu a fost însoțită de Monica Hill. La ieșirea din benzinărie, Bianca Drăgușanu a făcut mărturisiri uluitoare reporterilor nostri. Vedeta a confirmat ”divorțul” de Alex Bodi. (NU RATA, AICI: ROXANA IONESCU, DECLARAȚII UNICE DESPRE BEBELUȘUL DIN BURTICĂ: ”E BĂIEȚEL! A TREBUIT SĂ ȚIN SECRET PÂNĂ CÂND…”)

 ”Sunt singură,  după cum se vede. Sunt singură și nu vreau să vorbesc despre fostele mele relații. Sunt o femeie educată și foarte ocupată  și nu vreau să vorbesc despre fostele mele relații. (…) Toate trec în viață”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.  

Bianca a confirmat ”divorțul” de Alex Bodi

Are o fetiță cu Victor Slav!

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea. (NU RATA: FIICA REGRETATULUI AURELIAN PREDA, PRIMA DECLARAȚIE ÎN SCANDALUL SEXUAL DIN MUZICA POPULARĂ. TREBUIA SĂ-I FIE TATĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...