Juniorul unui patron milionar din fotbal a comandat la mare roabe + piramide de șampanii!

Publicat: 02/05/2019 | 23:11

Adrian Mititelu Jr. a făcut spectacol pe litoralul românesc în minivacanța de Paște și de 1 Mai. Băiatul patronului de la FC U Craiova s-a întrecut în aroganțe împreună cu prietenii săi în cluburile de fițe din Mamaia. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) S-a simțit perfect, a savurat numai băuturi fine și nu a ținut cont de suma colosală trecută pe nota de plată. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de senzație de la petrecerea de pomină pe care a organizat-o olteanul. (CITEȘTE ȘI: PUȘTOAICA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU A ZĂPĂCIT LOFT-UL! S-A SĂRUTAT CU O PRIETENĂ CA-N FILMELE PENTRU ADULȚI…)

Ca multe alte nume mari din lumea bună, fiul patronului de la FC U Craiova a ales să petreacă minivacanța de Paște și de 1 Mai pe litoralul românesc. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Însoțit de gașca de prieteni, Adrian Mititelu Jr. a descins în cluburile de fițe din Mamaia, acolo unde a avut parte de distracție la cote maxime.

Din câte se pare, băiatul celebrului patron din fotbalul românesc nu a ținut cont de nota de plată și a comandat roabe și piramide de șampanii. (NU RATA, AICI: A ”PLOUAT” TORENȚIAL CU ȘAMPANII LA NUBA & LOFT!)

Adrian Mititelu Jr., show pe litoral!

În Loft, acolo unde a petrecut alături de nepotul celebrului Beinur, Altay, Adrian Mititelu Jr. a început lejer, cu câteva frapiere cu vin, după care a trecut la artileria grea și a comandat nici mai mult, nici mai puțin de 20 de șampanii. A doua zi, în Nuba, tânărul a sărit peste încălzire și a cerut „din prima” două piramide de șampanii.

În imaginile obținute de site-ul nr.1 din România se vede destul de clar că juniorul lui Adrian Mititelu s-a ”calificat” cu succes în Liga Campionilor din cluburile de fițe de pe litoralul românesc. (NU RATA, AICI: SECRETUL TERIFIANT PE CARE RĂZVAN CIOBANU ÎL VA DUCE ÎN MORMÂNT!)

Adrian Mititelu Jr, show pe litoral în minivacanța de la Mamaia

A obținut media generală 9.53 la Bac!

Fiul lui Adrian Mititelu nu a abandonat ideea de a deveni fotbalist, însă, în paralel cu antrenamentele și distracția în cluburi, a acordat o atenție sporită și studiilor. (NU RATA, AICI: JORGE, DANSURI SUSPECTE LA LOFT CU IOANA FILIMON!)

A obţinut media generală 9.53 la Bacalaureatul din vara lui 2016, primind nota 10 la proba de „Logică, argumentare şi comunicare”, 9.95 la istorie şi 8.65 la Limba şi literatura română. În trecut, Mititelu Jr. a fost legitimat la formaţia patronată de tatăl său, FC U Craiova, pe poziţia de atacant, evoluând inclusiv în Liga a II-a.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...