Puștoaica lui Cătălin Botezatu a zăpăcit LOFT-ul! S-a sărutat cu o prietenă ca-n filmele pentru adulți

Publicat: 06/05/2019 | 11:39

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai HOT imagini din minivacanța de Paște și 1 Mai. ”Puștoaica lui Bote” a încins atmosfera în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Mamaia. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Atenție, conținut nerecomandat minorilor. Și nici cardiacilor! (CITEȘTE ȘI: EL A ÎMPĂRȚIT ACEEAȘI MASĂ CU RĂZVAN CIOBANU CU PUȚIN TIMP ÎNAINTE DE ACCIDENT)

Monica Hill, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu, este, fără doar și poate, una dintre cele mai senzuale tinere din showbiz-ul românesc. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Puștoaica de 19 ani știe cum să pună pe jar suflarea masculină și răvășește mințile tuturor la fiecare apariție publică. Așa s-a întâmplat și zilele trecute într-un renumit club din Mamaia, acolo unde sexy-clujeanca a ales să petreacă în minivacanța de Paște și de 1 Mai. (NU RATA, AICI: AM INTRAT ÎN POSESIA ULTIMEI IMAGINI CU RĂZVAN CIOBANU ÎNAINTE SĂ MOARĂ)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul demențiale în prim-planul cărora este sexoasa Monica Hill, alături de una dintre prietenele care au însoțit-o.

Cel mai sexy moment

Din câte se pare, cele două frumuseți autohtone au decis să ducă distracția la un alt nivel. La un moment dat, când petrecerea ajunsese la cote maxime, ”puștoaica lui Bote” și sexoasa blondină alături de care petrecea au oferit un moment de-a dreptul incendiar. Mai exact, cele două tinere au decis să împartă o prăjitură în cel mai senzual mod cu putință. Fără să le pese de privirile celor din jur, au recurs la… un sărut pătimaș. Momentul tandru se pare că a fost savurat pe deplin de masculii care le dădeau târcoale celor două bombe sexy. (NU RATA, AICI: PĂRINȚII LUI RĂZVAN CIOBANU AU REFUZAT AJUTORUL FINANCIAR + CE DECIZIE AU LUAT CU PRIVIRE LA EX-IUBITUL FIULUI LOR)

Monica Hill, sărut pasional cu o blondină la Loft

Cătălin Botezatu, îndrăgostit până peste cap!

Fraților, o cunosc de… nici nu vreau să spun de câți ani, că era minoră. Nu s-a întâmplat nimic atunci. A prezentat pentru mine, am apărut de foarte multe ori cu ea, dar văd că acum lumea s-a sesizat. Am fost cu ea și anul trecut. Bine, anul trecut erau mai multe la masă. Nu e nicio relație, suntem prieteni, ne vedem. Chiar acum m-am despărțit de ea. Nu am nimic special cu ea, așa de vară, da. Nu am o relație, dar îmi bate inima după cineva care e la mare, mare distanță. Chiar m-am îndrăgostit, pot spune asta. Bun de însurat știu că sunt, dar nu o să fac asta niciodată. Am sunat-o de trei ori și nu mi-a răspuns. Deja mă îngrijorez. Nu o să o cunoașteți”, mărturisea Cătălin Botezatu, în urmă cu ceva timp.

Monica Hill, participantă la Miss Intercontinental

Monica Hill este o frumoasă clujeancă de 19 ani, care este model. Bruneta a reprezentat România la la cea de 46-a ediţie a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfășurat în Egipt, la Hurghada. Iubita lui Cătălin Botezatu a făcut primii paşi în modelling de la 12 ani şi a lucrat și cu alți designeri renumiţi din țară, precum Romaniţa Iovan sau George Hojbotă, dar şi cu agenţii de modă din străinătate, în Italia şi Grecia. (CITEȘTE ȘI: VEDETELE ROMÂNIEI S-AU MOBILIZAT CA SĂ-L SALVEZE PE CEL MAI EXCENTRIC TÂNĂR MILIONAR DIN CAPITALĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...