Acasă » Exclusiv » Părinții lui Răzvan Ciobanu au refuzat ajutorul financiar + Ce decizie au luat cu privire la ex-iubitul fiului lor

Părinții lui Răzvan Ciobanu au refuzat ajutorul financiar + Ce decizie au luat cu privire la ex-iubitul fiului lor

De: Răzvan Scarlat 30/04/2019 | 23:52

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră despre înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Prietenii și cunoscuții creatorului de modă s-au mobilizat exemplar, dar părinții designerului au refuzat ajutorul financiar. Am aflat inclusiv ce decizie au luat mama și tatăl vedetei cu privire la Marius Lăzărescu, ex-iubitul fiului lor.

Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, pe DJ 226, în județul Constanța. Acesta era singur în mașină și, din cauza vitezei, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci. De înmormântare se ocupă Laura Vicol, avocata fostului jurat de la “Bravo, ai stil!”, și Sorin Oprea, cel mai bun prieten al celebrului creator de modă.

Am o rugăminte din tot sufletul pe care o adresez tuturor public. Așa cum Dumnezeu l-a iertat și l-a luat la El în Săptămâna Luminată, așa rog pe toată lumea care mai are vreo supărare să-l ierte pe Răzvan, să nu mai vorbească prostii, am auzit o grămadă de prostii la televizor. Nu a fost strangulat, a fost un accident teribil și din cauza asta toată lumea trebuie să poarte centura de siguranță. Dacă avea centura, trăia. Răzvan a avut un ghinion teribil, că nu a purtat centura de siguranță și a murit. A fost un accident. S-a petrecut totul din cauza faptului că nu a avut centura de siguranță”, a declarat Laura Vicol.

(VEZI AICI: ȘI-A PRESIMȚIT MOARTEA?! “PARCĂ ȘTIA CE VA URMA! NU MAI ERA EL…”)

Va fi înmormântat joi, la cimitirul Progresul!

Avocata a anunțat că Răzvan Ciobanu va fi înmormântat joi. Zeci de vedete din showbiz și nu numai vor fi prezente la înhumare. “Va fi depus la cimitirul Progresul, la capelă. Cine vrea să aprindă o lumânare și să aducă o floare, va fi priveghi timp de două nopți și înmormântarea va fi joi”, a mai spus avocata.

Nu era trist, nu era nefericit, Răzvan era un om minunat, care râdea tot timpul, era vesel tot timpul. Toți avem depresii, nu cred că e cineva care nu a avut depresii sau nu a fost supărat, eu am avut depresie și asta nu înseamnă că am făcut ceva. Toți suntem oameni. A fost un om bun, așa trebuie să rămână în mintea tuturor, un om bun și un om fericit care nu a supărat pe nimeni, nu a purtat supărare”, a mai declarat Laura Vicol.

(CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE PROPRIETARA RANGE-ULUI ÎN CARE A MURIT CIOBANU + CINE ȘI-A ABANDONAT DE FAPT BULETINUL ÎN MAȘINĂ)

Ar fi consumat droguri înainte de accident!

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că testul rapid ar fi indicat prezența de droguri în sângele lui Răzvan Ciobanu! Creatorul de modă ar fi consumat, astfel, substanțe halucinogene înainte de accidentul în care și-a pierdut viața.

Acest lucru va fi clarificat, însă, peste aproximativ șase luni, ocazie cu care se va afla ce ar consumat și în ce cantitate. De precizat că primul rezultat nu este probă în cadrul dosarului penal deschis. De asemenea, cauza morții nu este, pentru moment, cunoscută. Nu este, deocamdată, clar dacă Răzvan Ciobanu a decedat ca urmare a leziunilor suferite, din cauza consumului de droguri sau din pricina unui infarct, atac cerebral etc.

Fostul iubit, exclus din start!

Totodată, Marius Lăzărescu, ultimul iubit al creatorului de modă, nu a rămas impasibil la tragedie. “A intenționat să ajute cu înmormântarea, dar familia lui Răzvan Ciobanu a refuzat. L-au izolat total! Au vrut să evite un show mediatic, un circ. La fel au procedat și cu alți prieteni de-ai fiului lor. Mulți și-au oferit sprijinul, au dorit să-i ajute părinții, mișcați în special de faptul că Răzvan ar fi fost în faliment, că avea probleme financiare… Din nou, părinții au refuzat! Le-au mulțumit tuturor, dar au spus că se descurcă și singuri”, a dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, un membru al familiei lui Răzvan Ciobanu.

Marius Lăzărescu: “Aveam o relație bună!”

În ultima perioadă am vorbit cu el. În ciuda tuturor speculațiilor, noi aveam o relație bună. Nu doresc să vorbesc despre relația noastră, nu am vorbit nici când eram împreună. Știu că el a fost la un festival de muzică, dar nu știu ce a făcut acolo și cu cine a fost. Eu am fost acasă la părinții mei”, a declarat Marius Lăzărescu, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

În urmă cu mai mult timp, Răzvan Ciobanu a surprins pe toată lumea când a dezvăluit că a fost bătut crunt de fostul iubit, după un scandal teribil. Ulterior, creatorul de modă a fost acuzat de furt. Ex-partenerul i-a imputat faptul că i-ar fi furat un ceas scump.

A fost momentul în care Răzvan Ciobanu a formulat o cerere de chemare în judecată pe numele fostului iubit. O acțiune civilă, pentru daune morale, în urma căreia creatorul de modă visa să obțină 100.000 de euro.

Procesul nu va mai continua. Asta din cauza faptului că Răzvan Ciobanu a murit în cumplitul accident rutier.

Avea toate șansele să câștige acțiunea. Poate că instanța nu îi acorda o suma atât de mare, dar i se acorda o sumă. Practic, nu am apucat să îl mai dăm în judecată”, a declarat avocata lui Răzvan Ciobanu.

(NU RATA: REACȚIA BULVERSANTĂ A LUI TEO TRANDAFIR DUPĂ CE A AFLAT CĂ RĂZVAN CIOBANU A MURIT: „MAMA LUI…”)

Ce nume au scris angajații serviciilor funerare pe crucea lui Răzvan Ciobanu

Familia lui Răzvan Ciobanu, deși în stare de șoc, a făcut primii pași pentru evenimentul trist care va avea loc joi, atunci când îl vor conduce pe fostul creator de modă pe ultimul drum. Astfel, aceștia au comandat sicriul în care va fi depus trupul neînsuflețit, dar și crucea care-i va sta la căpătâi.

Un detaliu neștiut de nimeni a apărut pe cruce: două prenume! Dacă toată lumea l-a știut de Răzvan, marți cu toții au aflat că pe fostul designer îl chema și Mihăiță.

Nici pe Wikipedia, unde fostul creator de modă a fost dat decedat la o oră după ce s-a aflat trista veste, nu apare cel de-al doilea prenume.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Cine a câștigat Survivor All Stars? Dezvăluire uluitoare despre Zanni, concurenții sunt revoltați
Cine a câștigat Survivor All Stars? Dezvăluire uluitoare despre Zanni, concurenții sunt revoltați
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Greșeala făcută de ucigaşul Mirelei, tânăra tranşată şi aruncată pe câmp. Motivul crimei și eroarea care a dus la prinderea lui
Greșeala făcută de ucigaşul Mirelei, tânăra tranşată şi aruncată pe câmp. Motivul crimei și eroarea...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
„Vreau să vă spun adevărul despre Mădălin Paul”. Prietenul tânărului mort în accidentul de la Deveselu rupe tăcerea. Ce spune acesta despre presupusa iubită , dar și despre modul în care Mădălin și-ar fi pierdut viața
„Vreau să vă spun adevărul despre Mădălin Paul”. Prietenul tânărului mort în accidentul de la...
Pe ce dată are loc Simfonia Lalelelor 2024 din Pitești? Este unul dintre cele mai frumoase festivaluri ale primăverii
Pe ce dată are loc Simfonia Lalelelor 2024 din Pitești? Este unul dintre cele mai...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Obiectivul turistic din România care are peste 10 milioane de ani. Puțini l-au vizitat
Obiectivul turistic din România care are peste 10 milioane de ani. Puțini l-au vizitat
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să plătească peste 300 de lei
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să...
Se schimbă REGULILE PENTRU ITP. Pentru cine devine obligatoriu la 6 luni
Se schimbă REGULILE PENTRU ITP. Pentru cine devine obligatoriu la 6 luni
BOMBA BOMBELOR în showbiz! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au semnat cu PROTV! Vor fi juraţii MasterChef România sezonul 9
BOMBA BOMBELOR în showbiz! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au semnat cu PROTV! Vor fi juraţii...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
AJUTOR PE CARD pentru proprietarii de APARTAMENTE. Românii de la bloc primesc banii din 15 aprilie
AJUTOR PE CARD pentru proprietarii de APARTAMENTE. Românii de la bloc primesc banii din 15...
Anamaria Ferentz, surprinsă de cum arată Bucureștiul, după zece ani de când nu l-a mai văzut
Anamaria Ferentz, surprinsă de cum arată Bucureștiul, după zece ani de când nu l-a mai...
Primele imagini cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la MasterChef România. Pro TV a anunțat când îi vezi la televizor
Primele imagini cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la MasterChef România. Pro TV...
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul...
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburător. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”După atâția ani de iubire...”
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburător. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”După atâția ani...
Cum se implică Robert Drilea în creșterea copiilor Deei Maxer:
Cum se implică Robert Drilea în creșterea copiilor Deei Maxer: "Mă surprinde cu toate lucrurile...
Mama Elodiei Ghinescu, sfâșiată de durere. Unicul ei nepot nu îi bate niciodată la ușă: „M-au ținut la poartă”
Mama Elodiei Ghinescu, sfâșiată de durere. Unicul ei nepot nu îi bate niciodată la ușă:...
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de ani de zile”
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de...
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea mari bătăi de cap
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea...