Și-a presimțit moartea?! “Parcă știa ce va urma! Nu mai era el…”

Autor: I.D.
Publicat: 29/04/2019 | 23:20

Vestea că renumitul designer Răzvan Ciobanu a decedat, luni dimineață, în urma unui accident rutier produs între Săcele și Năvodari, în județul Constanța, a șocat întreg showbiz-ul românesc. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Anchetatorii încearcă să stabilească dacă ieşirea în decor s-a produs pe fondul unei defecţiuni a maşinii, a unui moment de neatenţie la volan sau dacă a fost un gest extrem făcut de vedetă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de-a dreptul terifiante legate de ultimele clipe de viață ale fostului jurat de la ”Bravo, ai stil!”. Se pare că Răzvan Ciobanu și-ar fi presimțit sfârșitul. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL BOGĂTAȘ ROMÂN A RENUNȚAT LA DIVORȚUL DE ZECI DE MILIOANE €!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte șocante din ultima perioadă a vieții lui Răzvan Ciobanu, designerul care a încetat din viață luni dimineață, la vârsta de 43 de ani, în urma unui accident rutier care s-a produs în județul Constanța. (NU RATA, AICI: E DECISĂ SĂ DEPUNĂ PLÂNGERE LA POLIȚIE PENTRU HĂRȚUIRE: ”M-A TERORIZAT CU TELEFOANELE!”)

Potrivit apropiaților săi, în ultima vreme, Răzvan Ciobanu era depășit de probleme și avea stări de neliniște. Fostul jurat de la ”Bravo, ai stil!” ar fi dorit cu orice preț să-și curețe imaginea publică, după ce, în ultima perioadă, a fost implicat în mai multe controverse. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Din câte se pare, problemele cu care s-a confruntat fostul jurat de la ”Bravo, ai stil” în ultima perioadă l-au afectat destul de serios. Iar sursele noastre susțin chiar că Răzvan Ciobanu și-ar fi presimțit moartea: “Parcă știa ce va urma! Nu mai era el…”. Apropiații bărbatului nu exclud varianta ca acesta să fi suferit o serioasă depresie.

„În ultima perioadă îl depășeau problemele. Voia să-și curețe imaginea și singura cale era justiția. Răzvan Ciobanu era trist și abătut”, a declarat și Oana Anghel, avocata lui Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu și-ar fi presimțit sfârșitul

Scandalul cu fostul iubit i-ar fi pus ”capac”

În urmă cu câteva luni, Răzvan Ciobanu a șocat întreg showbiz-ul după ce a afirmat că a fost bătut cu bestialitate de fostul iubit. Din câte se pare, după momentele tensionate dintre cei doi, scandalul a continuat din partea fostului iubit, care l-a acuzat pe Răzvan Ciobanu că i-ar fi furat un ceas scump. În acest sens, Răzvan Ciobanu era hotărât să își ceară dreptatea în instanță și, împreună cu avocata, a formulat o cerere de chemare în judecată pe numele fostului partener. Este vorba despre o acțiune civilă, pentru daune morale, intentată în ideea încălcării dreptului la onoare, reputație și demnitate.

Potrivit surselor D.A.S., Răzvan Ciobanu intenționa să pretindă daune în valoare de 100.000 de euro de la fostul iubit, care l-ar fi acuzat de furt. Acțiunea în instanță nu a mai fost finalizată din cauza tragicului accident în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața, luni dimineață. (NU RATA, AICI: CODIN MATICIUC, REACȚIE ȘOCANTĂ DUPĂ MOARTEA LUI RĂZVAN CIOBANU: „MI S-A PĂRUT TOT TIMPUL UN..”)

Marius Lăzărescu, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu

Reacția lui Marius Lăzărescu, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu!

”În ultima perioadă am vorbit cu el. În ciuda tuturor speculațiilor, noi aveam o relație bună. Nu doresc să vorbesc despre relația noastră, nu am vorbit nici când eram împreună. Știu că el a fost aseară la Sunwaves, dar nu știu ce a făcut acolo și cu cine a fost. Eu am fost acasă la părinții mei”, a declarat Marius Lăzărescu, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

”Ne-a mințit!”

Sub protecția anonimatului, un membru al familiei celebrului designer a făcut mărturisiri șocante. (NU RATA, AICI: ULTIMUL MESAJ AL LUI RĂZVAN CIOBANU ÎNAINTE DE A MURI: „ÎN RITMUL ĂSTA, AJUNG LA..”)

“Era plecat de trei zile. Ne-a spus că pleacă la Vâlcea. Ne-a mințit! Acum aflăm că, de fapt, a mers la Sunwaves, pentru că avea la mână o brățară cu însemnele festivalului”, a declarat sursa citată, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Sunwaves 2019 este un festival de muzică electronică și are loc în perioada 25.04 – 01.05, în stațiunea Mamaia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)