Codin Maticiuc, reacție șocantă după moartea lui Răzvan Ciobanu: „Mi s-a părut tot timpul un..”

Publicat: 29/04/2019 | 12:12
Codin Maticiuc, reacție șocantă după moartea lui Răzvan Ciobanu: „Mi s-a părut tot timpul un..”

Codin Maticiuc este, la rândul său, bulversat de moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu. Acesta a postat în mediul online un mesaj în care își exprimă regretul pentru dispariția fostului creator de modă. 

Codin Maticiuc își amintește că l-a întâlnit pentru ultima oară pe Răzvan Ciobanu chiar la premiera ultimu lui său film, ”Faci sau Taci”. Din păcate, rememorează Codin Maticiuc, nu au apucat să vorbească atunci. Consideră că Răzvan Ciobanu a ”făcut cinste” comunității LGBT ”mai ales prin asumare”.

„RIP Răzvan Ciobanu. Pe Răzvan l-am văzut ultima dată la premiera filmului meu ”Faci sau Taci” dar nu am apucat sa vorbim. Acum, când am aflat ca a murit, l-am căutat pe Instagram și m-am simțit prost ca am văzut ca el ma urmărea și eu nu. Nu am fost apropiați, dar l-am respectat și mi s-a părut tot timpul un om cu foarte mult bun simț și care făcea cinste comunității LGBT mai ales prin asumare. Odihnește-te în pace, Răzvan”, a scris Codin Maticiuc.

Dana Săvuică: ”Câte amintiri frumoase am cu tine”

Și Dana Săvuică și-a exprimat regretul după dispariție lui Răzvan Ciobanu. Dana Savuica a scris, într-un mesaj pe reţeaua de socializare online Facebook: „Dumnezeu sa te primească alături de el, eşti un suflet frumos care a trecut prin multe. Odihneşte-te în pace, dragul meu prieten. Câte amintiri frumoase am cu tine”.