E decisă să depună plângere la Poliție pentru hărțuire: ”M-a terorizat cu telefoanele!”

Publicat: 28/04/2019 | 23:04

Nicoleta Voicu a trăit un adevărat calvar timp de două luni! Cunoscuta cântăreață de muzică populară a fost terorizată în acest interval de un bărbat, care a sunat-o nonstop și doar o singură dată a vorbit. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) În exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, artista a povestit cum s-a trezit cu apeluri de pe număr privat și dimineața, și seara, și la miezul nopții.

Nicoleta Voicu este gata să depună plângere la Poliție, după ce un individ a ”controlat-o” și ziua și noaptea cu apeluri telefonice. O singură dată a vorbit: ”Ce faci, frumoaso?”, i-a spus acesta, după care a închis. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) În rest, apeluri la 1 noaptea, la 3 noaptea, dimineața, la amiază, seara! Acum, apele s-au mai liniștit, spune cântăreața, care este pe punctul să se ducă direct la Poliție, dacă bărbatul va reîncepe să o terorizeze. (CITEȘTE ȘI: NICOLETA VOICU, FOSTA IUBITĂ A LUI GHEORGHE TURDA, MESAJ ACID ÎN SÂMBĂTA MARE: ”SĂ-I SPUNĂ CINEVA CĂ…”)

”Momentan, s-a liniștit persoana respectivă, dar m-a îngrijorat, oarecum! M-a terorizat cu telefoanele! Nu am ajuns încă la Poliție… Într-una dintre dăți când m-a sunat, eram acasă, cu cineva de la o televiziune, l-am dat pe speaker și s-a potolit din acel moment. Dar două luni a fost un coșmar pentru mine, m-a terorizat cu telefoanele. Era o voce de bărbat, o singură dată a vorbit în aceste două luni în care m-a tot sunat. Ultima dată când m-a sunat m-a întrebat: «Ce faci, frumoaso?» Nu știu ce voia. Suna și închidea. O dată a sunat și eram în mașină, cu fiul meu și cu o colegă, o solistă de muzică populară… A sunat și a închis.

Am fost speriată, să fii sunată la trei dimineața, la 1 noaptea, la prânz, seara… Și să nu vorbească! Ba era număr privat, ba cunoscut… Eu nu prea mă pricep la setările astea din telefon. Dacă vreau să găsesc pe cineva îl găsesc vorbind. Prezentându-mă! (VEZI AICI: NICOLETA VOICU, MESAJ DUR PENTRU GHEORGHE TURDA: ”TE VOI TRĂDA, CUM M-AI TRĂDAT…”)

Cam asta este despre persoana cu pricina. Acum sunt în drum spre ai mei și sper să mă liniștesc acolo. Dacă mai apar situații de genul ăsta, vă dați seama că voi lua măsuri, voi face plângere la Poliție”, a dezvăluit Nicoleta Voicu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cine este Nicoleta Voicu

Nicoleta Voicu a urmat cursurile Școlii Populare de Arte București, clasa profesorului Gheorghe Lazăr. Ulterior, artista s-a afirmat ca solistă de muzică populară, în august 1999, an în care a debutat în cadrul Televiziunii Române, postul TVR1, în emisiunea „De dor”. A avut apoi apariții la aproape toate posturile de televiziune: TVR1, TVR2, Antena1, Antena2, Etno TV, FavoritTV, Romantica, 10 TV, între ele.

În prezent, Nicoleta Voicu are două albume: „Bădiță cu ochi ca mura” și „Drumul e bătut de piatră”. Acestea au fost imprimate cu o parte din instrumentiștii din Orchestra Radio; primul album, dirijor Marius Olmazu, al doilea, Ion Ivanovici. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI EXCLUSIVE DIN CASA NICOLETEI VOICU. FOSTA IUBITĂ A LUI GHEORGHE TURDA, FILMATĂ ÎN NOUL CUIBUȘOR DE NEBUNII)

Pentru Nicoleta, muzica populară este o pasiune din copilărie, la care a revenit destul de târziu. După cum afirma chiar ea, „există un destin scris în care cred, iar faptul că am ajuns să privesc această parte din mine cu seriozitate, făcând ca o pasiune să devină profesie, o datorez unui drum trasat de Cineva de-acolo de Sus”.

„Repertoriul creat de mine confirmă faptul că acest destin mi-a fost scris. Fac bine sau nu ceea ce fac, asta nu pot spune eu. Sunt doar un creion în mâna lui Dumnezeu”, a mărturisit îndrăgita cântăreață de muzică populară.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)