Nicoleta Voicu, mesaj dur pentru Gheorghe Turda: ”Te voi trăda, cum m-ai trădat…”

Publicat: 09/02/2019 | 16:15

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda (70 de ani) și Nicoleta Voicu (47 de ani) nu mai formează un cuplu. Iar acum artista i-a transmis un mesaj dur fostului ei iubit. 

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda (70 de ani) și Nicoleta Voicu (47 de ani) spuneau că mai există neînțelegeri, dar încearcă să le repare de fiecare dată. Cei doi au devenit un cuplu la sfârșitul lui 2017, după ce amândoi au fost loviți de ghinion în dragoste – Nicoleta trecuse printr-un divorț, iar Gheorghe Turda tocmai se despărțise de mama Alinei Pușcaș. Recent, cei doi însă au decis să meargă pe drumuri separate.

Nicoleta Voicu a publicat pe contul ei de Facebook o postare care i-a pus pe curioși pe gânduri. Are de gând, oare, artista să se răzbune pe fostul ei iubit? (CITEȘTE ȘI: NICOLETA VOICU, MĂRTURISIRI SFÂȘIETOARE DE ZIUA EI! CE A SPUS DESPRE RELAȚIA DE IUBIRE CU GHEORGHE TURDA)

„Te voi trăda, cum m-ai trădat 
Voi pune foc și pasiune. 
De mi-a plâns astăzi asfintitul,
Va râde răsăritul mâine. 

Te voi trăda, cum m-ai trădat. 
In slove, timp și dor nestins.
Vei ști cum arde așteptarea, 
Cum se răsfrânge-n necuprins.

Te voi trăda, cum m-ai trădat 
Să simți plecarea mea de ieri.
Si niciun dor sau sărutat 
Să nu-ți aducă primăveri. 

Să fie toamnă, frig și ploi 
Să fie arșița și vânt. 
Să plângă cerul pentru noi, 
E si ” Adio ” un …cuvânt.”

Despărțire cu reproșuri

Gheorghe Turda susține că ex-partenera lui era extrem de geloasă și cu greu puteai trăi cu ea. Pe de altă parte, Nicoleta Voicu îl contrazice, însă, pe Gheorghe Turda și susține că nu era deloc geloasă. (VEZI ȘI: NICOLETA VOICU, IUBITA LUI GHEORGHE TURDA, ÎN MINIJUP ȘI TOCURI CUI!)

Da, m-am despărţit de Nicoleta în urmă cu patru zile. Şi-a luat lucrurile şi s-a mutat în apartamentul ei. Mai are câteva lucruşoare pe aici. Exclud varianta unei împăcări pentru că nu se poate trăi cu ea. Era foarte geloasă, îmi urmărea telefonul şi când eram la baie, îmi răspundea la apeluri. Mă sunau colegi de breaslă, trebuia să le răspund, dar ea îmi reproşa că stau prea mult la telefon. Partea proastă e că mi-a stricat nişte relaţii importante. Ce să zic, eu nu o întrebam pe ea cine o sună, de ce doarme cu telefonul sub pernă sau de ce îl ia şi la toaletă”, a declarat Gheorghe Turda, conform click.ro.

„Gheorghe Turda era foarte captivat de cariera profesională. Din timpul petrecut împreună, 99 la sută îl acorda lumii, celor care îl contactau. Stăteam împreună, iar el vorbea continuu la telefon. S-a întâmplat de nenumărate ori să se trezească dimineaţă şi în loc să mă privească, să se uite la telefon. Eu nu l-am înşelat, pentru că telefonul meu era în orice colţ din casă, însă dumnealui îl ţinea ori în buzunar, ori lângă farfuria cu ciorbă. Domnul Turda mă neglija ca femeie. Eu provin dintr-o familie înstărită, am fost răsfăţată, am dus o viaţă de domniţă şi am avut tot ce mi-am dorit. Eu nu am cerut vacanţe şi croaziere, ci afecţiune. Ca în orice cuplu, voiam plimbări în oraş, atenţie şi momentele noastre. Noi, în loc de ieşiri în doi, aveam ieşiri publice, la evenimente, la aniversări, şi totul s-a raportat la profesia lui. Prima noastră ieşire a fost aşa: «Nicoleta, trebuie să mergem la evenimentul lui Cătălin Crişan». Toate ieşirile noastre au fost aşa, iar când stăteam acasă, domnul Turda vorbea continuu la telefon. Deci nu eram geloasă, aşa cum spune dânsul!”, a spus și Nicoleta Voicu.

Citește și...