Nicoleta Voicu, iubita lui Gheorghe Turda, în minijup și tocuri cui!

Autor: Anca Toma
Publicat: 19/07/2018 | 08:31

Gheorghe Turda trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Nicoleta Voicu, o tânără cu 23 de ani mai mică decât el. Deși îi desparte o diferență destul de mare, cei doi se înțeleg de minune, iar artistul se mândrește cu o asemenea prezență. Nicoleta a mers alături de cântărețul de muzică populară la o petrecere și a atras toate privirile, în minijup și tocuri cui. Îmbrăcată într-o salopetă sexy, tânăra și-a scos în evidență trupul tras prin inel, care a fost admirat de toți cei prezenți.

Solista de muzică populară a afișat această ținută la petrecerea organizată de Octavian Ursulescu (71 de ani), de ziua lui de naștere, evenimentul având loc la un restaurant învecinat cu Arena Națională din București. În plus, frumoasa solistă poartă și tocuri-cui, așa că ținuta a devenit și mai sexy.

Poveste de familie dramatică

Gheorghe Turda, marele rapsod român, ascunde o poveste de familie de-a dreptul dramatică. În urmă cu nouă ani, îndrăgitul cântăreţ de muzică populară a fost pus la grea încercare. Mai exact, Elisabeta, femeia care i-a fost alături timp de 37 de ani, a pierdut lupta cu o boală necruţătoare. (NU RATA, AICI: MĂRTURII ȘOCANTE DIN CULISELE CELUI MAI POPULAR SHOW TV DIN ROMÂNIA!)

Gheorghe Turda este un cântăreț român de muzică populară. A ţinut concerte în peste 40 de țări și a participat la peste 80 de turnee. Artistul s-a născut pe 6 martie 1948, în comuna Săpânța, din Maramureș. Artistul a fost căsătorit cu Elisabeta Turda în perioada 1977–2009. Cei doi au două fete: Anca Ioana și Elena Voichița Turda.

Citește și...