Imagini exclusive din casa Nicoletei Voicu. Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, filmată în noul cuibușor de nebunii

Publicat: 17/02/2019 | 22:03

Și-a făcut bagajul și s-a întors singură acasă după o relație în care spune că tot singură s-a simțit. Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, Nicoleta Voicu, ne-a primit în apartamentul ei, acolo unde s-a retras după despărțire. Nicoleta spune că nu mai vrea niciun bărbat și că, momentan, se gândește doar la carieră. Asta pentru că are de plătit rate la bancă pentru creditul cu care și-a cumpărat apartamentul.

Nicoleta Voicu ne-a primit în casa ei, una dintre cele mai mari realizări ale artistei, pentru care a făcut multe sacrificii. Un apartament cu două camere, în Berceni, pentru care plătește rate la bancă.

Ușurel să nu-mi calcați inima-n picioare, e un avertisment pentru cei care intră să aibă grijă la inima mea. Acest apartament l-am cumpărat cu credit, nici nu mă așteptam să am atât noroc. Am lucrat în învățământ, am fost educatoare timp de patru ani. Am fost nevoită să fac această ruptură în viața mea, acel loc de muncă mi-a oferit oportunitatea de a face un credit ca să cumpăr acest apartament. Să  știi că e o situație destul de delicată pentru că acest credit nu-ți dă voie să respiri, mai e si roborul care… am pornit de la o sumă și am ajuns la alta! E mică rata, am pornit de la 550 lei și acum a ajuns la 770 și veniturile nu sunt în fiecare lună la fel, sunt perioade când nu avem câștiguri. Aș fi putut să am un apartament mai mare. Micuț, dar este cea mai frumoasă realizare a mea, locul cel mai liniștit de pe pământ, pentru că aici nu mă jignește nimeni, nu mă supără nimeni„, a spus Nicoleta Voicu pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România.

Multora le-am cunoscut și talpa piciorului, nu am cum să uit pentru că e dureros, dar a trecut. Sunt credincioasă în limita sufletească, aprind o lumânare pentru cei vii, cei morți. Aici este colecția mea, este tot ce am eu mai de preț. Ele erau deteriorate și sătencele le foloseau ca și cârpe de șters, erau niște cufere aruncate, m-a sunat să vin să recuperez ce vreau, contra cost, am muncit pentru fiecare lucrușor, la guler sunt brodate de mine, nu au arătat așa.

Mie nu-mi place să merg să stau la o cafea, la o bârfă, mai degrabă creez ceva. Haideți să vă arăt. Asta e creație Mihai Albu, eu am fost un om modest la începuturile carierei mele, însă eram marginalizată, oamenii te judecă după haine să zic așa„, ne-a mai spus cântăreața de muzică populară.

Mândra de realizarea ei, Nicoleta are o mare durere în suflet. Părinții ei nu au vizitat-o niciodată de când și-a cumpărat apartamentul: „rinți au impresia că dacă oferă totul material, pentru ei neînsemnatele gesturi… probabil că lor li s-a părut… ah, a reușit, e bine, dar e greșit înțeles acest mod de a privi lucrurile că dacă oferi totul sufletește compensezi. M-aș fi bucurat și încă îi aștept la București„.

Nicoleta nu are menajeră și nici vreun ajutor în casă. La bucătărie mai ajunge, din când în când, doar să încălzească mâncarea, nu neapărat s-o găteasc.

Citește și...