Adevărul despre proprietara Range-ului în care a murit Ciobanu + cine și-a abandonat de fapt buletinul în mașină

Publicat: 29/04/2019 | 23:24

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a elucidat misterul! (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Am aflat adevărul despre proprietara Range-ului în care a murit Răzvan Ciobanu. Totodată, vă arătăm și cine și-a abandonat buletinul în mașină. Atenție, urmează dezvăluiri în exclusivitate națională!

Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 226, județul Constanța. Din cauza vitezei, mașina a ieșit de pe carosabil și a lovit mai mulți copaci.

(VEZI AICI: NOI DETALII CUTREMURĂTOARE IES LA IVEALĂ: ”RĂZVAN CIOBANU SUFEREA DE O AFECŢIUNE GRAVĂ”)

Reprezentanții Ambulanței Constanța, care au ajuns la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu, au precizat că au găsit trupul creatorului de modă în afara mașinii, cu urme că decesul ar fi survenit cu câteva ore înainte de a fi descoperit. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele)

Nu ar fi consumat alcool sau droguri

Surse DAS, categoria A, au rupt tăcerea! Mărturiile sunt absolut cutremurătoare! Am reconstituit, practic, ultima zi a creatorului de modă.

Răzvan a fost împreună cu mai mulți amici la un festival de muzică foarte popular în stațiunea Mamaia. A stat acolo până spre seară. La un moment dat, și-a rugat o prietenă să-i împrumute mașina pentru că luni dimineață trebuie să fie la București. Nu părea deloc beat sau drogat la eveniment. El își lăsase autoturismul acasă, astfel că fata a acceptat.

I-a promis că va reveni a doua zi la festival și că îi va înapoi mașina. Ulterior, a luat cheile, s-a desprins de grup și a plecat spre București. Nu apucase să-și dea brățara jos, dovadă că a murit cu ea la mână. La festival, a stat o perioadă la VIP, unde s-a distrat ca un om normal”, ne-au povestit martorii prezenți în apropierea lui Răzvan Ciobanu.

(CITEȘTE ȘI: AU FOST COLEGI LA KANAL D ȘI NU DOAR ATÂT! REACȚIE HALUCINANTĂ A BIANCĂI DRĂGUȘANU DUPĂ MOARTEA LUI RĂZVAN CIOBANU)

“Mașina morții” aparținea unei afaceriste din Oltenița

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că mașina în care și-a dat ultima suflare Răzvan Ciobanu aparținea unei femei de afaceri din Oltenița, județul Călărași, pe nume Mădălina Georgiana I. Range-ul în care a murit cunoscutul designer era înmatriculat pe numele ei. Buletinul care a fost găsit în autoturism aparținea lui Iulică Cercel, iubitul fetei care i-a împrumutat bolidul ex-juratului de la “Bravo, ai stil!”.

Conform surselor noastre, Mădălina se afla pe litoral alături de partenerul ei. La cererea lui Răzvan Ciobanu, afacerista nu a ezitat să-i împrumute acestuia automobilul. Nu și-a închipuit, evident, ce urma să se întâmple. În Oltenița, tânăra controlează o firmă, dar are anumite probleme cu o instituție bancară. A fost dată în judecată și a ajuns să fie executată silit pentru aproape 100.000 de euro.

De asemenea, iubitul ei a fost judecat pentru evaziune fiscală și, ulterior, condamnat la un an de închisoare cu suspendare. Nu a scăpat nici el de executarea silită. Însă, dacă perechii sale i s-au solicitat “doar” 100.000 de euro, bărbatul este dator cu triplul sumei amintite. Adică 300.000 de euro! A ajuns să aibă probleme cu justiția tot din cauza unei datorii la bancă.

(NU RATA: REACȚIA BULVERSANTĂ A LUI TEO TRANDAFIR DUPĂ CE A AFLAT CĂ RĂZVAN CIOBANU A MURIT: „MAMA LUI…”)

Altfel, ținem să precizăm că, imediat după accident, când s-a aflat că Răzvan Ciobanu a pierit, Mădălina Georgiana și iubitul ei și-au dezactivat conturile personale de Facebook și Instagram. Semn clar că vor să rămână în umbră și să nu fie părți implicate mai mult decât este nevoie în acest caz.

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui cumplit accident rutier. Mașina în care și-a dat ultima suflare aparținea unei prietene din Oltenița

“Ne-a mințit că merge la Vâlcea!”

La scurt timp după accident, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu un membru al familiei lui Răzvan Ciobanu. Sub protecția anonimatului, acesta a oferit detalii șocante.

Era plecat de trei zile. Ne-a spus că pleacă la Vâlcea. Ne-a mințit! Acum aflăm că, de fapt, a mers la un festival de muzică, în Mamaia, pentru că avea la mână o brățară cu însemnele evenimentului când a fost găsit mort”, ne-a declarat membrul familiei lui Răzvan Ciobanu.

Festivalul de muzică electronică la care a participat și creatorul de modă are loc în perioada 25.04 – 01.05, în stațiunea Mamaia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...