Am intrat în posesia ultimei imagini cu Răzvan Ciobanu înainte să moară! Fotografia a fost realizată pe o terasă din Mamaia…

Publicat: 30/04/2019 | 23:43

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, ultima imagine cu Răzvan Ciobanu înainte de terifiantul accident în care și-a pierdut viața. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Celebrul designer a fost surprins pe o terasă renumită din stațiunea Mamaia. (CITEȘTE ȘI: ȘI-A PRESIMȚIT MOARTEA?! “PARCĂ ȘTIA CE VA URMA! NU MAI ERA EL…”)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unei fotografii-document în al cărei prim-plan este Răzvan Ciobanu, designerul care a încetat din viață, luni dimineață, la vârsta de 43 de ani, în urma unui accident rutier care s-a produs în județul Constanța. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele)

O mină preocupată

Fostul jurat de la ”Bravo, ai stil!” a fost fotografiat pe terasa unui celebru local din stațiunea Mamaia. Cu toate că avea privirea ferită de o pereche de ochelari de soare, pe chipul designerului se putea citi starea mai puțin bună în care acesta se afla. Gânditor și frământat de unele probleme, Răzvan Ciobanu a petrecut câteva minute în compania unor prieteni cu care se întâlnise întâmplător. Nimeni dintre cei care au stat la masa designerului nu avea cum să știe că acestea erau utimele clipe petrecute în compania lui. La doar câteva ore distanță, Răzvan Ciobanu a decedat într-un groaznic accident care s-a produs în județul Constanța. (NU RATA, AICI: VEDETELE ROMÂNIEI S-AU MOBILIZAT CA SĂ-L SALVEZE PE CEL MAI EXCENTRIC TÂNĂR MILIONAR DIN CAPITALĂ)

Mărturisiri cutremurătoare!

”Ne-am întâlnit întâmplător, la mare, pe terasa unui local din Mamaia. A apărut de nicăieri și era destul de debusolat. L-am invitat să stea la masă, eram împreună cu soţia şi cu mama mea. Era obosit şi deloc încântat de ce se întâmpla la mare. A spus că venise cu o zi în urmă la mare cu nişte prieteni. Ideea e că, a cerut un pahar de apă, am stat puțin de vorbă. Nu era Răzvan pe care-l știu eu. Rămăsese fără baterie, avea şi telefonul spart, crăpat. Mi-a spus că şi-a spart telefonul, că nu mai are baterie.

Mi-a cerut cheia de la maşină să-şi încarce telefonul, dar a zis că-l încarcă în drum spre Bucureşti. Urma să se întoarcă cu noi la București. I-am spus că mai stăm câteva ore să facem niște poze cu drone și după plecăm împreună. Părea destul de neliniștit și era confuz. La un moment dat, a spus că se duce să-şi cumpere ţigări şi nu s-a mai întors. L-am aşteptat o oră, dar nu s-a mai întors. L-am sunat, dar avea telefonul închis”, a mărturisit Sorin Oprea, bărbatul care a împărțit aceeași masă cu Răzvan Ciobanu cu puțin timp înainte de accident, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.  

Mama designerului, mesaj emoționant!

Elena Ciobanu, mama creatorului de modă, este în stare de șoc. Nu-și poate reveni și plânge neîncetat. (NU RATA, AICI: ADEVĂRUL DESPRE PROPRIETARA RANGE-ULUI ÎN CARE A MURIT CIOBANU + CINE ȘI-A ABANDONAT DE FAPT BULETINUL ÎN MAȘINĂ)

Vă mulțumesc pentru condoleanțe, vă rog atât pe voi, cât și pe ceilalți colegi din presă să mă lăsați să-mi plâng fiul. Sunt extrem de bulversată şi şocată, nici nu ştiu ce să fac. Dacă l-aţi iubit, dacă nu, vă rog doar să-l lăsaţi să se odihnească în pace”, a declarat Elena Ciobanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...