El a împărțit aceeași masă cu Răzvan Ciobanu cu puțin timp înainte de accident: ”Mă simt responsabil pentru moartea lui! Era confuz… A plecat după țigări și n-a mai răspuns la telefon!”

Autor: I.D.
Publicat: 30/04/2019 | 23:40

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile uluitoare ale bărbatului cu care Răzvan Ciobanu a împărțit aceeași masă cu câteva ore înainte de tragicul accident în care și-a pierdut viața. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Atenție, sunt mărturisiri cu un puternic impact emoțional! (CITEȘTE ȘI: VEDETELE ROMÂNIEI S-AU MOBILIZAT CA SĂ-L SALVEZE PE CEL MAI EXCENTRIC TÂNĂR MILIONAR DIN CAPITALĂ)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor detalii de-a dreptul terifiante despre ultimele clipe de viață ale lui Răzvan Ciobanu, designerul care a încetat din viață luni dimineață, la vârsta de 43 de ani, în urma unui accident rutier care s-a produs în județul Constanța. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele)

Mărturisiri terifiante!

Sorin Oprea, bărbatul care a împărțit aceeași masă cu Răzvan Ciobanu cu puțin timp înainte de accident, a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. (NU RATA, AICI: ADEVĂRUL DESPRE PROPRIETARA RANGE-ULUI ÎN CARE A MURIT CIOBANU + CINE ȘI-A ABANDONAT DE FAPT BULETINUL ÎN MAȘINĂ)

”Ne-am întâlnit întâmplător, la mare, pe terasa unui local din Mamaia. A apărut de nicăieri și era destul de debusolat. L-am invitat să stea la masă, eram împreună cu soţia şi cu mama mea. Era obosit şi deloc încântat de ce se întâmpla la mare. A spus că venise cu o zi în urmă la mare cu nişte prieteni. Ideea e că a cerut un pahar de apă, am stat puțin de vorbă. Nu era Răzvan pe care-l știu eu.

Rămăsese fără baterie, avea şi telefonul spart, crăpat. Mi-a spus că şi-a spart telefonul, că nu mai are baterie. Mi-a cerut cheia de la maşină să-şi încarce telefonul, dar a zis că-l încarcă în drum spre Bucureşti. Urma să se întoarcă cu noi la București. I-am spus că mai stăm câteva ore să facem niște poze cu drone și după plecăm împreună. Părea destul de neliniștit și era confuz. La un moment dat, a spus că se duce să-şi cumpere ţigări şi nu s-a mai întors. L-am aşteptat o oră, dar nu s-a mai întors. L-am sunat, dar avea telefonul închis”, a mărturisit Sorin Oprea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.  

Sorin Oprea, bărbatul care a împărțit aceeași masă cu Răzvan Ciobanu cu puțin timp înainte de accident

„Nu trebuia să-l las să plece

Mai mult decât atât, Sorin Oprea, prietenul lui Răzvan Ciobanu, ne-a mărturisit că se simte vinovat de tragedia care a șocat o țară întreagă. (NU RATA, AICI: NU SUPORTA TRADIȚIILE PASCALE: „IISUS A ZIS ȘI A FĂCUT…”)

Mă simt responsabil pentru moartea lui! Poate că trebuia să acționez cu mai multă băgare de seamă. Nu trebuia să-l las să plece. Sunt șocat de ce s-a întâmplat. Îmi reproșez faptul că trebuia să mă gândesc mult mai serios la situația în care se afla Răzvan și să încerc să-l ajut”, ne-a mai spus Sorin Oprea, bărbatul care a stat la aceeași masă cu Răzvan Ciobanu cu puțin timp înainte de nenorocire.

Răzvan Ciobanu a încetat din viață, în a doua zi de Paște, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 226, județul Constanța

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 226, județul Constanța. Din cauza vitezei, mașina a ieșit de pe carosabil și a lovit mai mulți copaci. Reprezentanții Ambulanței Constanța, care au ajuns la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu, au precizat că au găsit trupul creatorului de modă în afara mașinii, cu urme că decesul ar fi survenit cu câteva ore înainte de a fi descoperit. (NU RATA, AICI: FIICA REGRETATULUI AURELIAN PREDA ÎL ACUZĂ DE ABUZ SEXUAL PE CÂNTĂREȚUL CARE TREBUIA SĂ-I FIE TATĂ!)

“Mașina morții” aparținea unei afaceriste din Oltenița

Site-ul nr. 1 din România a aflat că mașina în care și-a dat ultima suflare Răzvan Ciobanu aparținea unei femei de afaceri din Oltenița, județul Călărași, pe nume Mădălina Georgiana I. Range-ul în care a murit cunoscutul designer era înmatriculat pe numele ei. Buletinul care a fost găsit în autoturism aparținea lui Iulică Cercel, iubitul fetei care i-a împrumutat bolidul ex-juratului de la “Bravo, ai stil!”.(NU RATA, AICI: AVEM CELE MAI NOI FILMĂRI CU ANDREEA BĂLAN)

Conform surselor noastre, Mădălina se afla pe litoral alături de partenerul ei. La cererea lui Răzvan Ciobanu, afacerista nu a ezitat să-i împrumute acestuia automobilul. Nu și-a închipuit, evident, ce urma să se întâmple. În Oltenița, tânăra controlează o firmă, dar are anumite probleme cu o instituție bancară. A fost dată în judecată și a ajuns să fie executată silit pentru aproape 100.000 de euro.

De asemenea, iubitul ei a fost judecat pentru evaziune fiscală și, ulterior, condamnat la un an de închisoare cu suspendare. Nu a scăpat nici el de executarea silită. Însă, dacă perechii sale i s-au solicitat “doar” 100.000 de euro, bărbatul este dator cu triplul sumei amintite. Adică 300.000 de euro! A ajuns să aibă probleme cu justiția tot din cauza unei datorii la bancă. (NU RATA, AICI: CEL MAI CUNOSCUT INTERLOP DIN ROMÂNIA ȘI-A CÂNTĂRIT BANII! REZULTATUL…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226

Citește și...