Nu suporta tradițiile pascale: „Iisus a zis și a făcut…”

Publicat: 29/04/2019 | 23:29

Răzvan Ciobanu a încetat din viață, în a doua zi de Paște, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 226, în județul Constanța. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) La scurt timp după tragedie, unii dintre cei care l-au cunoscut pe celebrul designer au pus totul pe seama unui blestem care s-ar fi abătut asupra fostului jurat de la ”Bravo, ai stil”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de-a dreptul șocante și declarații care cu siguranță vă vor provoca fiori reci pe șina spinării. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL BOGĂTAȘ ROMÂN A RENUNȚAT LA DIVORȚUL DE ZECI DE MILIOANE €!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii incredibile despre împrejurările în care s-a produs cea mai recentă tragedie care a îndoliat showbiz-ul românesc. La scurt timp după ce s-a aflat că Răzvan Ciobanu a decedat, la 43 de ani, în urma unui accident rutier, apropiații acestuia au început să facă zeci de scenarii despre modul în care renumitul designer și-a găsit sfârșitul. (NU RATA, AICI: DETALII DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE MOARTEA LUI RĂZVAN CIOBANU)

Declara cu tărie că nu suportă ipocrizia de sărbători

Faptul că Răzvan Ciobanu a încetat din viață în zi de sărbătoare, a doua zi de Paște, i-a dus cu gândul pe unii dintre apropiații acestuia la ideea că ar fi fost urmărit de un teribil blestem. Cu toate că fostul jurat de la ”Bravo, ai stil!” afirma că este un bun creștin, se pare că își ruga prietenii, de fiecare dată, să nu îi trimită mesaje cu urări de sărbători și mai ales declara cu tărie că nu suportă ipocrizia de sărbători. În urmă cu ceva timp, Răzvan Ciobanu a luat oarecum în derâdere una dintre cele mai importante sărbători ale creștinilor.

Detesta mesajele de sărbători!

„Să ne înțelegem… sunt la prietena mea, la Pitești (în casă), asta fac de Paște! Să nu vă mănânce degetele să-mi umpleți «inbox-ul» cu mesaje despre «lumină», «sfinte sărbători pascale», «Iisus care a zis și a făcut»… Sunt credincios, dar pentru mine este suficient să știu că vă gândiți la mine. Și eu mă gândesc la unii dintre voi, dar nu vă dau mesaje doar de Paște și Crăciun ?! Ați prins ideea, da?! În rest să auzim doar de bine #? #enjoythesilence #behave #behappy #beyourself #rest #holliday #designer #razvanciobanu P.S: și încetați cu fotografiile cu «iepurași» și ouă colorate! Puțină maturitate, zău așa ?. Vă îmbrățisez”, afirma Răzvan Ciobanu, în urmă cu ceva timp.

S-a stins în urma unui accident terifiant

Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier, pe DJ 226, în județul Constanța. Creatorul de modă era singur în mașină și, din cauza vitezei, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci. Primele cercetări arată că mașina condusă de designer a mers pe drumul de pământ aproximativ un kilometru înainte să se oprească.

“Nu părea beat sau drogat!”

“Răzvan a fost împreună cu mai mulți amici la un festival de muzică foarte popular în stațiunea Mamaia. A stat acolo până spre seară. La un moment dat, și-a rugat o prietenă să-i împrumute mașina pentru că luni dimineață trebuie să fie la București. Nu părea deloc beat sau drogat la eveniment. El își lăsase autoturismul acasă, astfel că fata a acceptat.

I-a promis că va reveni a doua zi la festival și că îi va înapoia mașina. Ulterior, a luat cheile, s-a desprins de grup și a plecat spre București. Nu apucase să-și dea brățara jos, dovadă că a murit cu ea la mână. La festival, a stat o perioadă la VIP, unde s-a distrat ca un om normal”, au povestit martorii prezenți în apropierea lui Răzvan Ciobanu, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...