Acasă » Cancan » Detalii de ultimă oră despre moartea lui Răzvan Ciobanu

Detalii de ultimă oră despre moartea lui Răzvan Ciobanu

De: Răzvan Scarlat 29/04/2019 | 13:16

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Ce s-a găsit în mașina în care și-a găsit sfârșitul și ce a făcut și unde a fost înainte de accident creatorul de modă. Atenție, urmează dezvăluiri în premieră!

UPDATE, ORA 17:42 / Polițiștii au confirmat oficial că victima nu purta centura e siguranță și au exclus ipoteza unei sinucidere. Însă, legiștii urmează să stabilească dacă Răzvan Ciobanu a consumat sau nu alcool ori alte substanțe interzise.

Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust”, se arată într-un comunicat al Poliției Române. Polițiștii nu au date care să arate că în mașină s-ar mai fi aflat altcineva în afară de Ciobanu.

Urmele și mijloacele de probă găsite la fața locului, atât în interiorul, cât și în exteriorul autoturismului, au relevat faptul că, în momentul producerii accidentului, șoferul se afla singur în autoturism. Date suplimentare privind dinamica accidentului și condițiile în care a survenit decesul vor fi stabilite ulterior, în urma efectuării necropsiei și a unei expertize tehnice auto.

Există bănuiala că Răzvan Ciobanu ar fi fost sub influența alcoolului sau al unor substanțe, iar acest lucru este verificat de specialiști. Varianta unei sinucideri a fost exclusă din anchetă. „Necropsia efectuată de medicii legiști va stabili dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. Expertiza tehnică auto va fi efectuată pentru a se stabili condițiile tehnice în care s-a produs accidentul și va oferi informații suplimentare privind dinamica accidentului.

Având în vedere datele preliminare privind dinamica accidentului, în special configurația drumului unde s-a produs, varianta unei sinucideri vehiculată pe rețele de socializare ori canale de informare media nu poate fi luată în calcul la acest moment”.

De asemenea, precizăm faptul că, întrucât șoferul a fost găsit în exteriorul autoturismului, concluzia preliminară formulată a fost că acesta nu ar fi purtat centura de siguranță. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, urmând ca alte informații de interes public nou apărute să vă fie comunicate cu celeritate”, au mai arătat polițiștii.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE, ORA 15:56 / Vica Blochina a trecut pe lângă moarte! Stabilise să se întoarcă la București alături de Răzvan Ciobanu

UPDATE, ORA 15:46 / S-a sinucis sau nu Răzvan Ciobanu? Primele date oficiale ale anchetatorilor

UPDATE, ORA 15:45 / Prima declarație a tatălui lui Răzvan Ciobanu. Incredibil ce le-a spus anchetatorilor

UPDATE, ORA 15:41 / Ultima poză cu Răzvan Ciobanu, făcută la Mamaia.

UPDATE, ORA 13:52 Anchetatorii au făcut publice primele concluzii ale anchetei.

(CITEȘTE AICI: S-A SINUCIS SAU NU RĂZVAN CIOBANU? PRIMELE DATE OFICIALE ALE ANCHETATORILOR)

UPDATE, ORA 13:52 Ilinca Vandici se declară ”șocată” după moartea lui Răzvan Ciobanu.

(VEZI AICI: ILINCA VANDICI, PRIMA REACȚIE DUPĂ MOARTEA LUI RĂZVAN CIOBANU: ”SUNT ȘOCATĂ! MI-E IMPOSIBIL SĂ VORBESC DESPRE EL LA TRECUT!”)

UPDATE, ORA 13:41 Răzvan Ciobanu avea o situație materială precară și suferea de o afecțiune gravă.

(CITEȘTE AICI: NOI DETALII CUTREMURĂTOARE IES LA IVEALĂ: ”RĂZVAN CIOBANU SUFEREA DE O AFECŢIUNE GRAVĂ”)

UPDATE, ORA 12:20 / Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost adus la Morga Cimitirului Central din Constanța, în vederea efectuării necropsiei. De-abia după această necropsie vor fi stabilite, cu exactitate, toate circumstanțele care au dus la această tragedie.

(VEZI AICI: ALIN GĂLĂȚESCU, PRIMA REACȚIE DUPĂ MOARTEA LUI RĂZVAN CIOBANU: ”NE-A PĂRĂSIT!”)

–––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE, ORA 12:19 / Răzvan Ciobanu era o persoană extrem de activă în mediul on-line. Pe 21 aprilie, a postat ultimul mesaj. Creatorul de modă a vorbit despre cluburile în care a fost. A urcat și o fotografie, în care apărea într-o ținută lejeră, în timp ce savura o țigară.

Hai că în ritmul ăsta ajung și la #hanuldrumețului # am început la #loft la #shade îmi trag sufletul și ‘om’ mai vedea…”, este ultima postare a lui Răzvan Ciobanu pe contul personal de Facebook.

–––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE, ORA 11:15 / CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu un membru al familiei lui Răzvan Ciobanu. Sub protecția anonimatului, aceasta a oferit detalii șocante.

Era plecat de trei zile. Ne-a spus că pleacă la Vâlcea. Ne-a mințit! Acum aflăm că, de fapt, a mers la un festival de muzică, în Mamaia, pentru că avea la mână o brățară cu însemnele evenimentului”, ne-a declarat membrul familiei lui Răzvan Ciobanu.

–––––––––––––––––––––––––––––––-

UPDATE, ORA 11:09 / În continuare, vă prezentăm, în exclusivitate, mărturisirile emoționante ale lui Marius Lăzărescu, fostul iubit al designerului, după ce Răzvan Ciobanu a decedat în urma unui incident rutier.

În ultima perioadă am vorbit cu el. În ciuda tuturor speculațiilor noi aveam o relație bună. Nu doresc să vorbesc despre relația noastră, nu am vorbit nici când eram împreună. Știu că el a fost aseară la un festival de muzică, dar nu știu ce a făcut acolo și cu cine a fost. Eu am fost acasă la părinții mei”, ne-a declarat Marius Lăzărescu, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu.

––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE, ORA 11:06 / CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu cadavrul lui Răzvan Ciobanu. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Cadavrul lui Răzvan Ciobanu a fost găsit lângă mașină

––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE, ORA 10:38 / CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, aduce o informație bombă! În mașina lui Răzvan Ciobanu a fost descoperită o carte de identitate, ceea ce duce automat la ipoteza că acesta nu era singur în mașină, așa cum s-a crezut inițial.

Polițiștii au descoperit că respectiva carte de identitate aparține numitului Iulică Cercel. Acesta este născut în 1980 și locuiește în București. Bineînțeles, anchetatorii vor dori să afle de ce respectivul a părăsit locul accidentului și în ce stare se află în momentul de față, el fiind singurul care poate oferi detalii relevante anterioare producerii teribilului accident.

Mai mult decât atât, susele D.A.S, categoria A, susțin faptul că  Range-ul în care a murit cunoscutul designer era înmatriculat pe numele unei  femei de afaceri din Oltenița, Mădălina Georgiana Ignatuc.

(CITEȘTE ȘI: AU FOST COLEGI LA KANAL D ȘI NU DOAR ATÂT! REACȚIE HALUCINANTĂ A BIANCĂI DRĂGUȘANU DUPĂ MOARTEA LUI RĂZVAN CIOBANU)

–––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE, ORA 10:15 / Unul dintre prietenii lui Răzvan Ciobanu – designerul Mircea Bărbulescu – este devastat la aflarea veștii că acesta nu mai este în viață:

Sunt șocat de această veste. Mă doare sufletul. Îmi pare foarte rău de ce am auzi în dimineață această. Este un sentiment extrem de ciudat. Nu pot să vorbesc mai mult… îmi pare rău”, a declarat Mircea Barbulescu.

–––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE, ORA 09:54 / Trupul creatorului de modă Răzvan Ciobanu a fost găsit lângă mașina pe care o conducea, fiind proiectat, din cauza vitezei, în afara autoturismului.

Polițiștii din Constanța au primit un apel la 112 în jurul orei 7.15, de la un localnic, care trecea prin zonă și care a spus că un bărbat este mort lângă o mașină cu care s-ar fi produs un accident. Practic, din cauza vitezei cu care rula, acesta a fost proiectat în afara vehiculului, din cauza impactului. Cel mai probabil, Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranță.

–––––––––––––––––––––––––––––––-

UPDATE, ORA 09:39 / Apar noi informații în cazul morții creatorului de modă Răzvan Ciobanu. În exclusivitate pentru CANCAN.RO. site-ul nr. 1 din România, surse din Poliția Română au făcut declarații șocante.

Conform surselor specificate, la locul accidentului este o curbă, iar mașina în care se afla Răzvan Ciobanu ar fi tăiat curba și s-ar fi lovit de copaci. Dar informația esențială abia acum vine. Nu există urme de frânare la locul accidentului.

În astfel de situații – atunci când nu există urme de frânare la locul unui accident – anchetatorii iau în calcul două ipoteze de lucru.

1 – SINUCIDEREA.

2 – Este posibil ca șoferul să fi adormit la volan.

(NU RATA: REACȚIA BULVERSANTĂ A LUI TEO TRANDAFIR DUPĂ CE A AFLAT CĂ RĂZVAN CIOBANU A MURIT: „MAMA LUI…”)

–––––––––––––––––––––––––––––––––

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B, județul Constanța. Acesta era singur în mașină și, din cauza vitezei, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.

Potrivit Poliției Constanța, accidentul s-a produs pe din cauza vitezei neadaptate.

A fost un accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B. Este o autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei. Un bărbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, au anunțat reprezentanții Poliției Constanța.

Accidentul a fost sesizat în jurul orei 7.00 dimineața, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, DJ 226. Echipajul medicalal Serviciului de Ambulanță l-a găsit pe conducătorul auto, un bărbat de 43 de ani, decedat. Surse din anchetă spun că la volanul mașinii era creatorul de modă Răzvan Ciobanu. Acesta era singur în mașină când s-a produs accidentul.

Polițiștii sunt la fața locului și fac verificări pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de dragoste ca în filme
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată!
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
Mădălina Ghenea, detalii și imagini intime! De ce s-a despărțit de bulgarul Dimitrov
Mădălina Ghenea, detalii și imagini intime! De ce s-a despărțit de bulgarul Dimitrov
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
„Mie îmi e frică de moarte”. Florin Piersic a vorbit despre momentul în care va pleca de pe această lume. Ce spune marele actor despre una dintre cele mai mari temeri ale sale
„Mie îmi e frică de moarte”. Florin Piersic a vorbit despre momentul în care va...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două femei”?  „Noi, bărbații, suntem de două feluri, care facem și care nu recunoaștem.”
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Cea mai puternică furtună solară din ultimii 20 de ani loveşte Pământul. Cum ar putea afecta telefoanele mobile şi dispozitivele GPS
Cea mai puternică furtună solară din ultimii 20 de ani loveşte Pământul. Cum ar putea afecta...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Castelul spectaculos din România de care s-a ales praful. Era o bijuterie arhitecturală, acum a ajuns o ruină, iar turiștii au ajuns să evite locul
Castelul spectaculos din România de care s-a ales praful. Era o bijuterie arhitecturală, acum a...
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul- Update
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să...
Armata Română a mobilizat soldații. Decizia luată de MApN
Armata Română a mobilizat soldații. Decizia luată de MApN
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
DECIZIE pentru Elena Udrea. Se întâmplă chiar pe 6 iunie
DECIZIE pentru Elena Udrea. Se întâmplă chiar pe 6 iunie
Eliminare neașteptată la Survivor All Stars. Întros din exil, Zanni a mai făcut o victimă
Eliminare neașteptată la Survivor All Stars. Întros din exil, Zanni a mai făcut o victimă
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV, pentru cele 17 săptămâni la SURVIVOR All Stars
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV,...
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit după 3 ani de relație: ”Nu am acceptat”
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit după 3 ani de relație: ”Nu am acceptat”
Locul unde Florin Piersic a spus că vrea să fie înmormântat. Are legătură cu copilăria lui
Locul unde Florin Piersic a spus că vrea să fie înmormântat. Are legătură cu copilăria...
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum arată uzina pe interior
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum...
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
×