Ilinca Vandici, prima reacție după moartea lui Răzvan Ciobanu: ”Sunt șocată! Mi-e imposibil să vorbesc despre el la trecut!”

Publicat: 29/04/2019 | 13:52

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil!” – acolo unde Răzvan Ciobanu a făcut parte dintre jurați, la un moment dat – este, așa cum declară chiar ea, ”șocată”. Pur și simplu nu înțelege cum s-a putut întâmpla o asemenea tragedie și mărturisește că nu poate vorbi ”la timpul trecut”, despre Răzvan Ciobanu.

Au colaborat la emisiunea ”Bravo, ai stil!” și se cunoșteau foarte bine. Numai că a doua zi de Paște a adus în România o veste teribilă. Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident de mașină. Ilinca Vandici dorește ca ”Dumnezeu să-i odihnească sufletul zbuciumat de artist” și recunoaște că nu poate ”digera” o astfel de informație tristă.

Citește și: Noi detalii cutremurătoare ies la iveală: ”Răzvan Ciobanu suferea de o afecţiune gravă”

„Sunt șocată! Nu-mi vine să cred! Îmi pare rău. Îmi pare rău că nu am mai vorbit în ultima vreme, îmi pare rău că s-a întâmplat o asemenea tragedie! Dumnezeu să-i odihnească sufletul zbuciumat de artist, în lojă Lui din ceruri! Mi-e imposibil să vorbesc despre el la trecut, mi-e imposibil să diger această informație!”, a spus Ilinca Vandici în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Citește și: Mara Bănică, dezvăluiri șocante despre Răzvan Ciobanu: ”El făcea tâmpenii şi ne mai supăram, ne mai certam…”

Citește și...